Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ ΥΓΕΙΑ

Μωράκι με βαριά καρδιοπάθεια έγινε καλά, μετά από 8 μήνες νοσηλείας!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα μικρό θαύμα έζησαν οι γιατροί αλλά και οι γονείς ενός 13 μηνών κοριτσιού από το Ηράκλειο της Κρήτης, το οποίο γεννήθηκε με βαριά καρδιοπάθεια. Η μικρούλα πέρασε 8 μήνες σε νοσοκομεία στην Αθήνα και στο Λονδίνο, αλλά κατάφερε να βγει νικήτρια!

Η πολύμηνη περιπέτεια υγείας του παιδιού είχε αίσιο τέλος κι έτσι οι γονείς του, η οικογένεια του κ. Δημήτρη Ξημεράκη, επιθυμεί μέσω του Cretalive, να ευχαριστήσει από καρδιάς και δημόσια συγγενείς, φίλους «που στάθηκαν δίπλα μας, καθώς και όλους εκείνους που έδωσαν αίμα όταν χρειάστηκε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Επίσης, ευχαριστούν εγκάρδια τον καρδιοχειρουργό κ. Γεώργιο Σαρρή καθώς και την παιδοκαρδιολόγο κ. Ρούσα Περακάκη, η οποία πλέον παρακολουθεί στενά την πορεία της υγείας του παιδιού μετά την επιστροφή τους στο Ηράκλειο Κρήτης.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η οικογένεια και προς την ομάδα του κ. Σαρρή καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του θεραπευτηρίου «Μητέρα», για την καθοριστική συμβολή τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας και τη φροντίδα που έλαβε το παιδί σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Τέλος, «οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να μεταφερθεί το παιδί σε εξειδικευμένο κέντρο του Λονδίνου και να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της υγείας του» καταλήγει η οικογένεια Ξημεράκη.

 

 cretalive.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

5 φράσεις για να μεγαλώσεις γενναία παιδιά

newsitamea

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika