Newsitamea.gr
ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μία 21χρονη με αυτισμό σκλαβώνει τον Channing Tatum-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2346

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, Channing Tatum, δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του με την Carly Fleischmann, όταν αυτή παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένη μαζί του και του ζήτησε να αφήσει τη γυναίκα του για χάρη της.

Ο 36χρονος Channing Tatum ήταν ο πρώτος καλεσμένος της νέας web-series “Speechless” την οποία παρουσιάζει η 21χρονη, Carly Fleischmann, η οποία πάσχει από αυτισμό αλλά και αφωνία και μιλάει με τη βοήθεια ενός tablet. Το σχετικό επεισόδιο, ήδη, στην πρώτη εβδομάδα του online, έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 views στο YouTube.

Η Carly Fleischmann είναι μία νεαρή κοπέλα από τον Καναδά, η οποία διαγνώστηκε με αυτισμό και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, σε πολύ μικρή ηλικία. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς της ότι το παιδί τους δεν θα μπορούσε να μιλήσει ποτέ και ότι θα φτάσει τη νοητική ανάπτυξη, το πολύ, ενός εξάχρονου.

Ωστόσο, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, στα 11 της χρόνια, η Carly βρήκε έναν τρόπο να καταπλήξει τον κόσμο. Μία μέρα, έφτασε στον ανοικτό ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού της και έγραψε δύο λέξεις: “Βοήθεια, βοήθεια”. Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή της άλλαξε. Είχε ανακαλύψει έναν τρόπο να επικοινωνεί.

Η ιστορία της έκανε τον γύρο του κόσμου και η ίδια, χάρη στον υπολογιστή της, ήταν άλλος άνθρωπος. Το IQ της μετρήθηκε άνω του 120 και απέδειξε ότι “δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο μόνο από την εμφάνισή του”. Έγραψε βιβλίο και απέκτησε σελίδα στο Facebook και Twitter -ένα βήμα για να μιλά για τον αυτισμό.

Το όνειρο της Carly ήταν να γίνει παρουσιάστρια σε talk show και μάλλον είναι σε καλό δρόμο. Στην πρώτη της προσπάθεια (video, πάνω), έπιασε τον Channing εξαπίνης αρκετές φορές. Κατά τη διάρκεια του πρώτου “Speechless” τον ρώτησε για την καριέρα του ως stripper και ποιον ηθοποιό του Hollywood θα άφηνε να βγάλει ραντεβού την κόρη του και του ζήτησε να σχολιάσει τα πιστεύω της συζύγου του για τις νεράιδες.

Εκεί που αρχικά έδειξε να τα χάνει ο Channing, αλλά απάντησε με πολύ διπλωματικό τρόπο είναι όταν η Carly τον ρώτησε αν θα έβγαινε ποτέ ραντεβού ο ίδιος με μια κοπέλα που πάσχει από αυτισμό. “Ναι, αλλά θα πρέπει να πάρω άδεια από τη γυναίκα μου πρώτα”, απάντησε ο Channing γελώντας. “Εντάξει, έχω ήδη βάλει τους δικηγόρους μου να δουλεύουν για τα χαρτιά του διαζυγίου σου”, απάντησε εκείνη.

Το αποτέλεσμα; Ξέσπασαν και οι δύο σε γέλια!

Στο τέλος της συνέντευξης η Carly ευχαριστεί τον Channing Tatum για αυτήν τη μοναδική συνέντευξη, συμπληρώνοντας πως οι βαλίτσες της είναι ήδη στο σπίτι του και μετακομίζει. Τότε ο Channing της δίνει ένα φιλί στο κεφάλι και η Carly κουνιέται προς το μέρος του, ώστε να λάβει μερικά φιλιά ακόμα.

 Το πρώτο Speechless

Πηγή: www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Efi Nika