Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μεθυσμένος οδηγός σκότωσε μητέρα 2 παιδιών και αφέθηκε ελεύθερος: Θρήνος και οργή στην κηδεία της 41χρονης – ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άτυχη γυναίκα χάνει τη ζωή της σε τροχαίο, στην πόλη της Λάρισας από απερίσκεπτο οδηγό που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, ημέρα Πέμπτη, συγγενείς και φίλοι στην 41χρονη Γιαννούλα Καραγούγα, την άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε θανάσιμα στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα όταν την παρέσυρε ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος άνδρας ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοολ.

Συγκεκριμένα, στον οργανισμό του βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ 3 φορές υψηλότερη του επιτρεπτού ορίου. Η κηδεία της 41χρονης έγινε στις 11 π.μ. στην εκκλησία Ανάστασης του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας. Το θύμα ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών που διέμενε στις Η.Π.Α. και είχε έρθει για να δει τους συγγενείς της.

Φωτογραφικό υλικό από την κηδεία

Παρακάτω οι φωτογραφίες από το τροχαίο.

Η απολογία του 76χρονου δράστη.

Ο 76χρονος οδηγός του αγροτικού κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.  Σύμφωνα με τον συνήγορο του, ο 76χρονος είναι συντετριμμένος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη κάτι τέτοιο.  Εκφράζει την οδύνη του και τα ειλικρινή το συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Πώς συνέβη το τροχαίο;

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα την ώρα που η 41χρονη προσπαθούσε να διασχίσει την διάβαση πεζών.

Τότε ήταν που την παρέσυρε με το όχημα του ο 76χρονος ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι το αλκοόλ στον οργανισμό του οδηγού ήταν σχεδόν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 76χρονος δράστης παρουσιάστηκε σήμερα στην ανακρίτρια και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε είδους τροχοφόρου ή άλλου οχήματος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν την επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, την ανθρωποκτονία από αμέλεια και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον άνδρα εκείνη την ημέρα ήταν 0.96 gr και ενώ το όριο είναι 0.25 gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 φράσεις που χρησιμοποιούν οι ευφυείς άνθρωποι

Efi Nika

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika