Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μέσα σε ένα σεντόνι τυλιγμένο το πέταξαν στα σκουπίδια. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το βρέφος στην Πετρούπολη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μέσα σε ένα σεντόνι τυλιγμένο το πέταξαν στα σκουπίδια. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το βρέφος στην Πετρούπολη.

Μέσα σε ένα σεντόνι, μέσα στα αίματα και τυλιγμένο ακόμη με τον ομφάλιο λώρο, ένα νεογέννητο βρέφος. Το άτυχο αγγελούδι είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής πριν προλάβει να ζείσει. Του έβαλαν χαρτοπετσέτες στο στοματάκι του για να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αναπνοή του.

Δεν είναι γνωστό, ακόμα πότε εγκαταλείφθηκε το άτυχο βρέφος στον κάδο όπου βρέθηκε νεκρό. Γυναίκα κάτοικος της περιοχής είπε ότι είδε το σεντόνι στον κάδο από χθες το βράδυ. Αλλά δεν πήγε το μυαλό της σε τέτοιο κακό. «Συνέχεια αφήνουν ρούχα» λέει στην κάμερα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βρέφος που βρέθηκε πεταγμένο σε σκουπίδια στην Πετρούπολη.

Το βρέφος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη από έναν ρακοσυλέκτη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το βρήκε τυλιγμένο μέσα σε ένα σεντόνι και είχε πάνω του τον ομφάλιο λώρο κάτι που σημαίνει πως γεννήθηκε λίγες ώρες πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν στα χέρια τους πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ίσως να εγκατέλειψαν το βρέφος στον κάδο το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα.

Η νεκροψία νεκροτομή θα γίνει την Τρίτη (27.02.2018).

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νιώθω σαν να είμαστε συγκάτοικοι – Ο σύζυγός της έχασε τη δουλειά του και τον πατέρα του και ο γάμος τους διαλύεται

Efi Nika

8 συνήθειες που καλό είναι να σταματήσεις μετά τα 50

Efi Nika

Διέρρευσε 23 χρόνια μετά το θάνατό του: Η τελευταία επιθυμία του Ντίνου Ηλιόπουλου, ήταν αυτές οι 9 λέξεις – ΦΩΤΟ

Efi Nika