Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Μεγαλύτερα χείλη σε 3 (τρία) βήματα: Έτσι μπορείτε και εσείς – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έτσι μπορείτε και εσείς να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα…

Δείτε πώς στο βίντεο

Τι πρέπει να κάνεις καθημερινά για την περιποίηση χειλιών το χειμώνα:

Ξεκινά με ένα απαλό βούρτσισμα  των χειλιών με μία οδοντόβουρτσα για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Χρησιμοποίησε μια μαλακή βούρτσα, αφού προηγουμένως τη μουσκέψεις σε ζεστό νερό.

Η απευθείας επάλειψη με βιταμίνη Ε θα επιταχύνει την επούλωσή τους. Έχε πάντα μαζί σου ένα προστατευτικό στικ για τα χείλη και ανανέωνέ το κάθε φορά που νιώθεις να σε τραβούν.

Επίσης, πριν κοιμηθείς, άπλωσε και πάλι ένα πλούσιο στρώμα lip balm. Ποτέ μην καλύπτεις με πούδρα τα χείλη όταν είναι ερεθισμένα. Η κατάστασή τους θα επιδεινωθεί.

Φρόντισε να ξεβγάζεις καλά το στόμα σου όταν πλένεις τα δόντια σου και να τα σκουπίζεις καλά, ιδιαίτερα στις γωνίες.

Μία φορά την εβδομάδα, πριν κοιμηθείς, άπλωσε στα χείλη σου ένα πλούσιο στρώμα βαζελίνης. Τα χείλη σου θα σε ευγνωμονούν!

Φτιάξε μόνη σου μια φυσική μάσκα με κρέμα γάλακτος και μέλι και άπλωσέ τη στα χείλη σου λίγο πριν εκτεθείς στον παγωμένο αέρα.

 3 πολύτιμες συμβουλές για δύο φορές πιο γεμάτα χείλη:

Eνυδάτωση

Τα καλά ενυδατωμένα χείλη μοιάζουν με ένα μπαλόνι γεμάτο με νερό. Αντίθετα, τα στεγνά, αφυδατωμένα χείλη θα μοιάζουν λεπτά, αδύναμα και ρυτιδιασμένα. Πριν πας για ύπνο προτίμησε μία αλοιφή για τα χείλη ή ένα πολύ καλό lip balm με αναζωογονητικές ιδιότητες, που θα «δουλέψει» την ξηρότητα των χειλιών σου ενώ κοιμάσαι. Το πρωί θα ξυπνήσεις με πιο γεμάτα και απαλά χείλη. Τότε, άπλωσε ακόμη ένα λεπτό στρώμα από το προϊόν σου.

Χρώμα

Η απόχρωση που επιλέγεις παίζει σπουδαίο ρόλο. Οπτικά, οι σκουρότερες αποχρώσεις κάνουν τα χείλη να μοιάζουν λεπτότερα και μικρότερα. Από την άλλη, τα nudes και τα ροζ κάνουν τα χείλη να μοιάζουν πιο γεμάτα. Γενικά, καλό είναι να γνωρίζεις πως οι έντονες αποχρώσεις δεν ενδείκνυνται για πολύ λεπτά χείλη. Tip: Απόφυγε ματ συνθέσεις αν έχεις ξηρά χείλη, διότι θα επιδεινώσουν το πρόβλημα. Extra Tip: Μην αμελείς το περίγραμμα.

Gloss is the boss

Αν επιθυμείς πράγματι πολύ γεμάτα χείλη μη ξεχάσεις σε καμία περίπτωση το gloss. Η φόρμουλα του γεμίζει φυσικά τις γραμμές των χειλιών και προσθέτει όγκο, ενώ τα στοιχεία της σύνθεσης του που αντανακλούν το φως θα κάνουν τα χείλη σου να μοιάζουν τρισδιάστατα και έξτρα ζουμερά.

 

giatros-in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παιδικά εμβόλια χωρίς πόνο; Έρχονται τα ειδικά, ανώδυνα έμπλαστρα

newsitamea

12 αιτίες που εξηγούν τον πόνο στη γάμπα

newsitamea

Χαμηλά λευκά αιμοσφαίρια: Ποιές είναι οι πιθανές αιτίες, πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Efi Nika