Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια 25χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο και δυο άνδρες τραυματίστηκαν, σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, μετά τα μεσάνυχτα, στην Βέροια.

Η 25χρονη ήταν συνοδηγός του οχήματος

Ειδικότερα, το τροχαίο δυστύχημα έγινε στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Λαζοχωρίου και Αγ. Γεωργίου, γύρω στις 3:30 τη νύχτα, όταν δυο ΙΧΕ αυτοκίνητα, που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση, συγκρούστηκαν μετωπικά, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα η συνοδηγός του ενός οχήματος και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα verianet.gr, με αποτέλεσμα το ένα αυτοκίνητο να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι, ενώ για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική, με τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέβησαν άμεσα στο σημείο και διακόμισαν τους τραυματίες και την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο Βέροιας.

Άγνωστα τα στοιχεία της 25χρονης

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία της αδικοχαμένης κοπέλας και των νεαρών τραυματιών.

Τα απέσυραν άμεσα από τα ράφια: Νεκρή “μπαμ & κάτω” 25χρονη χορεύτρια- Το λάθος στα μπισκότα που κατανάλωσε

Τραγικά τα νέα για μία 25χρονη χορεύτρια από τη Βρετανία, η οποία πέθανε μετά από αλλεργικό σοκ, αφού κατανάλωσε μπισκότα με ξηρούς καρπούς.

Η χορεύτρια Órla Baxendale έφαγε το σνακ από το Stew Leonard’s, μια αλυσίδα παντοπωλείων στις βορειοανατολικές ΗΠΑ και της προκάλεσε σοβαρή αλλεργική αντίδραση. Το φάρμακο που κουβαλούσε συνεχώς μαζί της σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, δεν στάθηκε αρκετό.

Η Baxendale κατανάλωσε τα μπισκότα ενώ βρισκόταν στο Κονέκτικατ, καθώς ετοιμαζόταν να παίξει τον ομώνυμο ρόλο στην προσαρμογή της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων από μια χορευτική ομάδα, δήλωσε η οικογένειά της στο BBC.

Η 25χρονη κοπέλα ήταν πάντα προσεκτική με ό,τι κατανάλωνε

Ήταν «πάντα τόσο προσεκτική» σχετικά με την αλλεργία της στα φυστίκια και «δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι χωρίς ένα EpiPen», δήλωσε η οικογένειά της.

Το παντοπωλείο, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, ανακάλεσε έκτοτε την παρτίδα των μπισκότων Vanilla Florentine. Σημειώνεται, ότι πουλήθηκαν περίπου 500 συσκευασίες από τα μπισκότα, ανέφερε το Stew Leonard’s σε ένα βίντεο που δημοσίευσε σχετικά με τον θάνατο της κ. Baxendale. Ζήτησε από τους πελάτες να επιστρέψουν τα μπισκότα στα καταστήματά τους.

Η Stew Leonard’s εξέδωσε μια επικαιροποιημένη ανάκληση των μπισκότων Vanilla και Chocolate Florentine την Πέμπτη, μετά από μια προηγούμενη ανάκληση αυτή την εβδομάδα, λέγοντας ότι «τα μπισκότα περιέχουν αδήλωτα φιστίκια και αυγά» και ότι όσοι έχουν αλλεργία σε κάποιο από τα δύο τρόφιμα «διατρέχουν κίνδυνο σοβαρής ή απειλητικής για τη ζωή αλλεργικής αντίδρασης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika