Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΙΣΤΟΡΙΕΣ

MasterChef: Άντρας μαγείρεψε σε αναπηρικό αμαξίδιο και πέρασε στην επόμενη φάση κερδίζοντας μια ζεστή αγκαλιά!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

MasterChef: Άντρας μαγείρεψε σε αναπηρικό αμαξίδιο και πέρασε στην επόμενη φάση κερδίζοντας μια ζεστή αγκαλιά.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην ιστορία του MasterChef είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής όταν ο 43χρονος Κύπριος υποψήφιος βρέθηκε να μαγειρεύει μπροστά από τους κριτές.

Ο 43χρονος έφτασε στην αίθουσα σε ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο και αναφέρθηκε στους κριτές ως ήρωές του ενώ ταυτόχρονα τους ετοίμαζε το πιάτο του.

Μερικά λεπτά αργότερα βρισκόταν απέναντί τους έτοιμος να ακούσει την κριτική του. Οι κριτικές για έναν ερασιτέχνη μάγειρα ήταν αρκετά καλές μολονότι αναφέρθηκαν κάποια τεχνικά λάθη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον παίκτη εάν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το επόμενο επίπεδο, την πίεση και τη δυσκολία ενώ δεν ξέχασε να συμπληρώσει πως για τους τρεις κριτές ήρωας είναι ο ίδιος ο παίκτης.

Ο υποψήφιος κατόρθωσε να πάρει τη λευκή ποδιά ενώ στο τέλος συγκινημένος ζήτησε να κάνει μία αγκαλιά με τους τρεις ήρωές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν φυσικά να του αρνηθούν μία μεγάλη και θερμή αγκαλιά.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

M M

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika