Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μαρία Ιωαννίδου: Όλα μου τα κόκαλα είναι καμένα από τον καρκίνο – Γιατί δεν έκανε παιδί;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Μαρία Ιωαννίδου: Όλα μου τα κόκαλα είναι καμένα από τον καρκίνο – Γιατί δεν έκανε παιδί;

 

Ιωαννίδου,έδωσε μια αποκαλύπτική συνέντευξη στο περιοδικό “YOU”  και στο δημοσιογράφο Αντρέα Θεοδώρου και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο και τη μάχη που δίνει.

Όλη αυτή η ιστορία δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας; 

Φυσικά ο γιατρός που με παρακολουθεί μου λέει να πουλήσω το σπίτι γιατί θα αρρωστήσω. Όταν, μάλιστα του είπα ότι σταμάτησα κάποια χάπια, τα οποία εκτός από τα καρκινικά κύτταρα σκοτώνουν και τα υγιή κύτταρα, έγινε έξαλλος και μου είπε ότι ρισκάρω τη ζωή μου.

Γιατί το κάνατε;

Από εκδίκηση στον καρκίνο. Γιατί εξαιτίας του όλα μου τα κόκαλα είναι καμένα. Ο καρκίνος μου δεν ήταν απλός. Είχα και στο στήθος και στους λεμφαδένες. Σχεδόν πέθανα..

Τι εννοείτε;

Έφυγα από τη ζωή λόγω των χημειοθεραπειών, γιατί τυχαίνει καμιά φορά, δεν φταίει κανείς. Συγκεκριμένα, το σώμα μου αιωρούνταν και έβλεπα κάτω στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόμουν ένα άλλο σώμα, πολύ πιο μικρό, μέσα στο νυχτικό μου.

 Μετανιώσατε που δεν κάνατε παιδί;

Πάρα πολύ. Αισθάνομαι φονιάς, γιατί εξαιτίας των αμβλώσεων δεν μπόρεσα μετά να κάνω.

Θα υιοθετούσατε με τον σύντροφό σας;

Τώρα όχι. Είχαμε κινήσει παλιά τις διαδικασίες, αλλά κάπου στράβωσε. Χαίρομαι, όμως, που η Ναταλία (Γερμανού) θα υιοθετήσει. Θέλω, αν είναι αγόρι, να το ονομάσει Φρέντυ κι αν είναι κορίτσι Φρεντίνα. Θα ήθελα να το βαφτίσω.

Η Ναταλία σάς κάλυψε; Ήταν το παιδί που δεν αποκτήσατε ποτέ;

Όχι, δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας για να τη δω έτσι. Την έχω κανακέψει, πάντως, και ζήσαμε πιο πολύ οικογενειακά μαζί παρά με τη μαμά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαθεύτηκε η ταυτότητά της: Θρήνος για την 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με το αμάξι στο λιμάνι της Πάτρας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δεν πρέπει να τα πάρεις: Tο νέο κoλπo με το 50ευρω στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων που κάνουν οι αετονύχηδες κλέφτες – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

newsitamea