Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μάνα έπεισε την κόρη της ότι πάσχει από καρκίνο και διαβήτη, της ζήτησε να πάψει να τρώει για να γίνει καλά και το παιδί πέθανε από ασιτία!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μάνα έπεισε την κόρη της ότι πάσχει από καρκίνο και διαβήτη, της ζήτησε να πάψει να τρώει για να γίνει καλά και το παιδί πέθανε από ασιτία.

Μια μητέρα από τη Ρωσία κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε την έφηβη κόρη της, πείθοντάς της ότι πάσχει από καρκίνο και διαβήτη, και ότι η μόνη λύση για να θεραπευτεί ήταν να σταματήσει να τρώει.

Η 14χρονη Viktoria Demiyanova, ζύγιζε λιγότερο από 30 κιλά όταν πέθανε στο σπίτι της στο Krasnokamsk της Ρωσίας.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η μητέρα της, η 37χρονη Oksana Demiyanova, δήλωσε στη απόλυτα υγιή έφηβη ότι ήταν σοβαρά άρρωστη και αρνιόταν να την ταΐσει.

Tragic: Viktoria Demiyanova, 14, from Krasnokamsk, Perm, Russia, starved to death - allegedly after her mother refused to feed her

Οι φίλες της Viktoria από το σχολείο δήλωσαν σε μια τοπική εφημερίδα ότι είχαν αρχίσει να παρατηρούν την έφηβη «να χάνει πολύ βάρος» μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Μία φίλη της είπε: “Ήταν πετσί και κόκκαλο. Ήταν σαν να έχει ανορεξία, αλλά λιμοκτονούσε στο σπίτι.”

Η Viktoria είπε στις φίλες της ότι πάσχει από καρκίνο και διαβήτη – «έτσι την έκανε να πιστεύει η μητέρα της», είπε μία άλλη φίλη του κοριτσιού.

Heartbreaking: The bright student weighed less than 5 stone (30kg/66lbs) when she died in her home in Krasnokamsk

Οι αστυνομικοί επιμένουν ότι δεν υπήρχε τέτοια ιατρική διάγνωση και ότι εκτός από τον σοβαρό υποσιτισμό η έφηβη ήταν υγιής.

Η Nadezhda Romashova, της οποίας η κόρη ήταν συμμαθήτρια της Viktoria, δήλωσε: “Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που είπε πως το κορίτσι έπασχε από καρκίνο και διαβήτη – και την έπεισε ότι η πείνα θα την βοηθήσει να ανακάμψει.”

Cruelty: Her mother had reportedly convinced her that she was suffering from both cancer and diabetes - and that the only way to cure her illness was through starvation

“Παρατήρησα τον Μάιο ότι έχασε βάρος και δεν είχε κουράγιο να κουνηθεί.”

“Νομίζαμε ότι ήταν εξαιτίας του άγχους των εξετάσεων, όμως δυόμισι μήνες αργότερα το παιδί έχει ‘φύγει’”.

Η κόρη της, Anastasia, είπε: “Όταν η μητέρα της ήρθε μαζί της για να συναντήσει τους καθηγητές είπε ότι η Viktoria έτρωγε μία ή δύο φορές την εβδομάδα.”

Η Anna Vechtomova, η μητέρα ενός άλλου κοριτσιού, δήλωσε: “Γνωρίζαμε ότι η μητέρα της την τάιζε μόνο δύο φορές την εβδομάδα.”

Evil: Oksana Demiyanova, who has been charged with her daughter's murder, claims the teenager was anorexic and had refused to eat

“Η κοπέλα ήταν 14 ετών και το βάρος της ήταν μόλις 30 κιλά – δεν ήταν φυσιολογικό.”

“Η Viktoria δεν μπορούσε να μιλήσει, γιατί δεν είχε αρκετή δύναμη. Είναι σαν ένα φυτό.”

Μια τοπική εφημερίδα ανέφερε ότι ένας φίλος της οικογένειας είπε ότι το πιστοποιητικό θανάτου της Viktoria δήλωσε ότι το κορίτσι πέθανε από «ακραία ασιτία και εξάντληση».

Μία γειτόνισσα δήλωσε: “Αυτό το κορίτσι πέθανε από την πείνα, μπορείτε να το πιστέψετε;”

“Την είδα στο ανοιχτό φέρετρο. Ήταν περιτριγυρισμένη από τους δασκάλους της, ένας από αυτούς κατέρρευσε και έπρεπε να έρθει ασθενοφόρο.”

“Οι φίλοι του κοριτσιού από το σχολείο στέκονταν και εκεί και έκλαιγαν.”

“Η μητέρα δεν έκλαιγε. Ήταν σιωπηλή και απλά κοιτούσε το φέρετρο.”

Μία άλλη γειτόνισσα, είπε: “Αυτή η γυναίκα, η Oksana, ήταν πάντα περίεργη.”

Taken in: Mother Oksana Demiyanova is seen being arrested by police in Perm

“Ποτέ δεν έλεγε γεια. Φορούσε πάντα ένα μαντήλι και σκούρα γυαλιά και κοίταζε κάτω.”

“Η κόρη της ήταν ευγενική. Είχε πολλούς φίλους, αλλά η μητέρα δεν τους άφηνε ποτέ να μπουν στο σπίτι.”

Η μητέρα προειδοποιήθηκε από τους δασκάλους για την απώλεια βάρους της κόρης της, αλλά η εκείνη ενδιαφέρθηκε μόνο για την ακαδημαϊκή απόδοση του παιδιού.

Different story: Ms Demiyanova spoke to local news before her arrest, claiming she had refused to take her daughter to a hospital because she feared she would be taken from her

Η κ. Demiyanova έχει συλληφθεί και πρόκειται να δικαστεί κατηγορούμενη για «σκληρή δολοφονία»,  ενώ αρνήθηκε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο είπε στο παιδί της ότι είχε καρκίνο και διαβήτη.

“Η αδιαφορία των γειτόνων εγείρει πολλές ερωτήσεις. Το παιδί ζητούσε φαγητό και δεν το ανέφεραν στην τοπική αστυνομία. Υπάρχουν επίσης ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από τους δασκάλους του κοριτσιού,” δήλωσε μία κοινωνική λειτουργός της περιοχής.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika