Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαμά ξυπνάει στο νοσοκομείο και βρίσκει Μελανιές στο στόμα του γιου της – αφού τον είχαν ανταλλάξει με άλλο μωρό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το Δεκέμβριο του 2016, η Τζένιφερ Μέλτον γέννησε ένα υγιές αγοράκι, ονόματι Νέιτ, σε ένα νοσοκομείο στο Τεννεσί. Ο Νέιτ, εξαρχής, σιτίστηκε και νοσηλεύτηκε σωστά.

Την επόμενη ημέρα, η Μέλτον πίστεψε πως έπαιρναν τον Νέιτ για μία καθιερωμένη εξέταση ρουτίνας. Η νοσοκόμα της πρότεινε να επωφεληθεί από τον ελεύθερο χρόνο και να ξεκουραστεί λίγο.

Όμως, όταν η Μέλτον ξύπνησε και ξαναπήρε το γιο της, η νοσοκόμα άρχισε να της επεξηγεί τη χειρουργική διαδικασία στην οποία τον είχαν υποβάλει.

Ο Νέιτ, ο οποίος έχαιρε άκρας υγείας, σύμφωνα με τους γιατρούς, είχε υποβληθεί σε επέμβαση χαλινoτομής ή «κοψίματος του χαλινού της γλώσσας», όπου η μεμβράνη  κάτω από τη γλώσσα, κόβεται. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα σίτισης και λόγου όταν ο χαλινός της γλώσσας είναι πολύ βραχύς.

Όμως, υπήρχε ένα πρόβλημα: η Μέλτον δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλούσε η νοσοκόμα. Κανείς ποτέ δεν είχε αναφέρει πως ο Νέιτ έπρεπε να υποβληθεί σε τέτοιου είδους χειρουργική επέμβαση.

Η πανικοβλημένη νέα μαμά άρχισε αμέσως να εξετάζει το γιο της μέχρι που ανακάλυψε μελανιές στο εσωτερικό του στόματός του. Καθώς η Μέλτον ανακάλυψε πως υπήρχε και συνέχεια στην ιστορία, ξέσπασε σε κλάματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω για να δείτε τι συνέβη στον νεογέννητο Νέιτ:

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου, εικόνας  – littlethings.com  ayayay.tv

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

Efi Nika