Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαμά ξυπνάει στο νοσοκομείο και βρίσκει Μελανιές στο στόμα του γιου της – αφού τον είχαν ανταλλάξει με άλλο μωρό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το Δεκέμβριο του 2016, η Τζένιφερ Μέλτον γέννησε ένα υγιές αγοράκι, ονόματι Νέιτ, σε ένα νοσοκομείο στο Τεννεσί. Ο Νέιτ, εξαρχής, σιτίστηκε και νοσηλεύτηκε σωστά.

Την επόμενη ημέρα, η Μέλτον πίστεψε πως έπαιρναν τον Νέιτ για μία καθιερωμένη εξέταση ρουτίνας. Η νοσοκόμα της πρότεινε να επωφεληθεί από τον ελεύθερο χρόνο και να ξεκουραστεί λίγο.

Όμως, όταν η Μέλτον ξύπνησε και ξαναπήρε το γιο της, η νοσοκόμα άρχισε να της επεξηγεί τη χειρουργική διαδικασία στην οποία τον είχαν υποβάλει.

Ο Νέιτ, ο οποίος έχαιρε άκρας υγείας, σύμφωνα με τους γιατρούς, είχε υποβληθεί σε επέμβαση χαλινoτομής ή «κοψίματος του χαλινού της γλώσσας», όπου η μεμβράνη  κάτω από τη γλώσσα, κόβεται. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα σίτισης και λόγου όταν ο χαλινός της γλώσσας είναι πολύ βραχύς.

Όμως, υπήρχε ένα πρόβλημα: η Μέλτον δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλούσε η νοσοκόμα. Κανείς ποτέ δεν είχε αναφέρει πως ο Νέιτ έπρεπε να υποβληθεί σε τέτοιου είδους χειρουργική επέμβαση.

Η πανικοβλημένη νέα μαμά άρχισε αμέσως να εξετάζει το γιο της μέχρι που ανακάλυψε μελανιές στο εσωτερικό του στόματός του. Καθώς η Μέλτον ανακάλυψε πως υπήρχε και συνέχεια στην ιστορία, ξέσπασε σε κλάματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω για να δείτε τι συνέβη στον νεογέννητο Νέιτ:

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου, εικόνας  – littlethings.com  ayayay.tv

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Efi Nika