Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Mαμά δώρισε τα όργανα του 22χρονου γιου της που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Μαίρη Τζουλάκη, μια μητέρα από την Κρήτη που έχασε τον 22χρονο γιο της σε τροχαίο δυστύχημα, πήρε τη γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της, δίνοντας ελπίδα σε ανθρώπους που εξαρτάται η ζωή τους από αυτά.

Τόσο η ίδια όσο και ο αδικοχαμένος γιος της συμμετείχαν στις εθελοντικές δράσεις του «Αιματοκρήτη» μοιράζοντας φυλλάδια για τη δωρεά οργάνων και την εθελοντική αιμοδοσία. Η κ. Τζουλάκη μάλιστα, είναι χρόνια εθελόντρια στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και έχει βοηθήσει πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη.

«Δεν ήθελα να φύγει έτσι η ψυχή του παιδιού μου. Ήθελα να αφήσει φως και χαρά» είπε η Μαίρη Τζουλάκη για την απόφαση που πήρε όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν πως η κατάστασή του γιου της ήταν μη αναστρέψιμη, μετά από μάχη που έδωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Δεν υπάρχουν κατάλληλα λόγια για το πως νιώθει μια μάνα όταν χάνει το παιδί της αλλά υπάρχουν κατάλληλες πράξεις στη μνήμη αυτών των παιδιών, για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον» ανέφερε η κυρία Τζουλάκη στην Τηλεόραση CRETA και συμπλήρωσε «Σκέφτηκα μια μαμά που περιμένει μόσχευμα τη στιγμή που έχασα το δικό μου παιδί.

Το ίδιο πράγμα είναι και ο εθελοντισμός. Σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. Είναι σαν να γεννάς που νιώθεις ότι ολοκληρώνεσαι.

Γίνεται πιο δημιουργικός», πρόσθεσε συγκινημένη η μητέρα του Αντώνη αποκαλύπτοντας ότι δύο από τους ανθρώπους που έλαβαν τα όργανα του γιου της ήταν 10 χρόνια σε λίστα αναμονής.

«Φανταστείτε τι χαρά και φως μπήκε στις ζωές αυτών των ανθρώπων με τον χαμό του παιδιού μου».

 

protothema.gr;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika