Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μάχη για τη ζωή δίνει παιδάκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 40χρονο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

50

Μάχη για τη ζωή δίνει παιδάκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 40χρονο!!!

 

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει κάθε δευτερόλεπτο που περνάει πεντάχρονος που ξυλοκοπήθηκε βίαια από 40χρονο  στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το απόγευμα ο 40χρονος, φίλος της μητέρας του παιδιού και με πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του (χρήστης και ο ίδιος), για ασήμαντη αφορμή αρχικά γρονθοκόπησε με αγριότητα τον πεντάχρονο τον οποίο στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να χτυπά με ξύλο, παρουσία της μητέρας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε νωρίτερα σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι. Η αδικαιολόγητη βία που υπέστη ο μικρός αποτυπώθηκε και στους πολυάριθμους μώλωπες που έφερε σε όλο του το σώμα.

«Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Εμείς κάναμε ότι μπορούσε να γίνει από τη δική μας πλευρά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας εκ των ιατρών που παρακολουθούν τον πεντάχρονο.
Ο δράστης, που εγκατέλειψε το θύμα του και τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη πριν περίπου μισή ώρα και κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο 40χρονος προέβη στην αποτρόπαια πράξη καθώς και η στάση ή ενδεχόμενη ευθύνη της μητέρας στην προστασία του ανήλικου παιδιού της, αναμένεται να διερευνηθούν εντός των επόμενων ημερών.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika