Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Λόγω άνοιας ξέχασε τη γυναίκα του, την ερωτεύτηκε ξανά και τη ζήτησε σε γάμο για δεύτερη φορά!(Βίντεο)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Μπιλ(Bill Duncan) από τη Σκωτία διαγνώστηκε με άνοια πριν 9 χρόνια. Είχε παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του το 2007, την Ανν(Anne). Τον τελευταίο χρόνο είχε ξεχάσει εντελώς ποια ήταν η Ανν. Νόμιζε ότι ήταν η φροντιστής του ή κάποια που απλά τον πρόσεχε.

Πριν από 2-3 εβδομάδες ο Μπιλ ξαφνικά έγινε αρκετά διαχυτικός προς την Ανν. Της έλεγε συνέχεια πόσο του αρέσει και πόσο πολύ την θέλει και ότι θέλει να μείνει μαζί της για πάντα! Η Ανν συνειδητοποίησε ότι τον ενοχλούσε που δεν του απαντούσε όπως ο Μπιλ περίμενε. Και έτσι τον ρώτησε σοκαρισμένη: Μπιλ, θέλεις να με παντρευτείς; Και απάντησε ναι, με μεγάλη ανακούφιση που επιτέλους η Ανν κατάλαβε τι ακριβώς ήθελε να της πει.

Στιγμιότυπο από τον γάμο τους.

“Το βρήκα υπέροχο και γλυκό”

“Την επόμενη μέρα με ρώτησε πότε θα παντρευτούμε! Σκέφτηκα πως ακόμα λοιπόν το θυμάται, ότι θέλει να παντρευτούμε”. Ξεκίνησε μαζί με τις φίλες της και με τη βοήθεια από την κόρη της και τον γιο της να ετοιμάζουν τον γάμο. “Μαμά, χρειάζεσαι ένα νυφικό”. αναφώνησε η κόρη της Άντρεα. “Ήμουν έκπληκτη με το πόσο χαρούμενη ήμουν και εγώ! Έγιναν όλα μέσα σε 48 ώρες”.

Αντάλλαξαν και τους όρκους τους κανονικά. Μάλιστα για τον Μπιλ ήταν ειδικά φτιαγμένος ο όρκος του, με λέξεις που μπορούσε να τις καταλάβει και να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και ότι όντως παντρεύεται.

Φωτογραφία από τον πρώτο τους γάμο.

Όταν ρώτησαν την Ανν τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει σε όσους έχουν επηρεαστεί από την άνοια, απάντησε: «Κρατήστε ψηλά το ηθικό σας! Βγείτε έξω, θέλω να δω κι άλλους σαν εμάς να κυκλοφορούν. Πρέπει να είστε γενναίοι, καθώς η άνοια είναι απρόβλεπτη».

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Μια τόσο γλυκιά ιστορία, που δείχνει πως ακόμα και μέσα από μια ασθένεια, ο άνθρωπος δεν χάνει τον ρομαντισμό του και τα συναισθήματα του! Ξέρουμε όλοι πόσο «άγρια» μπορεί να γίνει η άνοια, όμως έχει και τις καλές τις στιγμές. Ίσως όχι τόσες πολλές, είναι όμως αρκετές για να σε κρατήσουν δυνατό ή δυνατή. Ειδικά όσο βλέπεις τον σύντροφο σου ή έναν δικό σου άνθρωπο να χάνει τη μνήμη του.

Έρευνα -μετάφραση: Βογιατζής Ηλίας

Πηγή φωτογραφικού υλικού: www.independent.co.uk

Πηγή: 7news.com.au

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ

Efi Nika