Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Lidl Ελλάς: Οι μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας και τα ΑμεΑ έχουν προτεραιότητα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Lidl Ελλάς στις δύσκολες στιγμές λειτουργεί ακόμα περισσότερο συλλογικά και με αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από περισσότερη φροντίδα.

Επιθυμώντας να διευκολύνει την καλύτερη πρόσβαση ατόμων ηλικίας άνω των 65 ετών και ΑμεΑ στα καταστήματά της, αποφάσισε να διαμορφώσει χρονική ζώνη αγορών κατά προτεραιότητα. Η εφαρμογή της θα ξεκινήσει την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 και θα ισχύει από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 7 έως τις 10 το πρωί.

Παράλληλα και για να προφυλάξει την υγεία όλων μας, εφαρμόζει τις νομοθετικού χαρακτήρα ειδικές οδηγίες προσέλευσης στα καταστήματα. Η Lidl παρακαλεί να ακολουθούνται και οι οδηγίες των συνεργατών ασφαλείας στις εισόδους των καταστημάτων μας.

Η πρωτοβουλία της εταιρίας δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς τη δική σας κατανόηση και φυσικά τη συμβολή σας στην εφαρμογή της. Ας δώσουμε προτεραιότητα σε αυτούς τους συμπολίτες μας να κάνουν τις αναγκαίες αγορές τους με περισσότερη ασφάλεια.

Χορήγηση έκτακτης παροχής στους εργαζόμενους

Στη χορήγηση έκτακτης παροχής ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας, προχωρά η διοίκηση της Lidl Ελλάς.

Το ποσό θα επιμερισθεί αναλογικά με τη μορφή διατακτικών σίτισης στους περισσότερους από 6000 εργαζομένους, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρίας στην πρωτοφανή και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19.

«Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, νιώθουμε εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση όλων για τη γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους εργαζομένους της εταιρίας μας για την υπερπροσπάθειά τους και ειδικά σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τα 225 καταστήματα και τα 5 εφοδιαστικά κέντρα της Lidl Ελλάς στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας μας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Για αρχή, επιβραβεύοντας την προσπάθεια αυτή όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις», ανέφερε σχετικά o Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Με αποφασιστικότητα, ευελιξία και σχεδιασμό η Lidl Ελλάς βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες στην εφοδιαστική αλυσίδα και τους πελάτες για να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή περίοδο

ΠΗΓΗ: Madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop

Efi Nika

18χρονη νύφη ξόδεψε 15.000 για την πιο γιγαντιαία – Κιτς γαμήλια τούρτα και οι καλεσμένοι νόμιζαν πως είναι ο επιτάφιος – ΦΩΤΟ

Efi Nika