Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Λαμία: 56χρονη καταρρέει τη στιγμή που της παίρνουν το σπίτι σε πλειστηριασμό, έπαθε σύνδρομο «broken heart»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία, καθώς 56χρονη κατέρρευσε, όταν κλήθηκε να αδειάσει το σπίτι της μετά από πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport.gr, η έξωση στο σπίτι της 56χρονης αφορούσε την πρώτη κατοικία στην οποία έμενε και ο γιος της με την σύζυγό του και το παιδί τους.

Η 56χρονη φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart», που έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής. Η ίδια διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Λαμία: Τι δήλωσε ο σύζυγος της 56χρονης για τον πλειστηριασμό

Άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον αναφέρουν πως ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία και έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού.

Η υπόθεσή τους εκδικάζεται στις 13/1/23. «Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ» δήλωσε στο lamiareport ο σύζυγος της 56χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika