Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κρήτη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας που πέθανε σε τροχαίο ενώ γιόρταζε την επιτυχία της στις Πανελλήνιες!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κρήτη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας που πέθανε σε τροχαίο ενώ γιόρταζε την επιτυχία της στις Πανελλήνιες.

Η άτυχη Μαρία είχε βγει να διασκεδάσει με τους φίλους της έπειτα από την ανακοίνωση των βάσεων, προκειμένου να γιορτάσει την εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν την 18χρονη Μαρία Κλινάκη, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, όταν βγήκε να γιορτάσει την επιτυχία της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τραγικές φιγούρες οι δικοί της άνθρωποι, που δε μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του παιδιού τους. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε στο Μεσοχωριό Ηρακλείου και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το τελευταίο αντίο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Mενεξέδων στις Μεσσαμπελιές.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολόνα. Ο θάνατος της 18χρονης Μαρίας ήταν ακαριαίος ενώ ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠαΓΝΗ.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δε μπορούν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι το οποίο τους επιφύλαξε η μοίρα. Πληροφορίες επισημαίνουν πως η 18χρονη Μαρία είχε βγει να διασκεδάσει με τους φίλους της ύστερα από την ανακοίνωση των βάσεων, έτσι ώστε να γιορτάσει την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου όπου φοιτούσε η 18χρονη:

“Το σχολείο μας πενθεί για την απώλεια της μαθήτριας μας Κλινάκη Μαρίας του Κωνσταντίνου που έφυγε ξαφνικά σήμερα 28 Αυγούστου 2018 τα ξημερώματα, πριν προλάβει να χαρεί την εισαγωγή της στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου στα Χανιά. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων είναι συντετριμμένοι, εκφράζουν τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια της , και της εύχονται δύναμη να αντέξει το τραγικό συμβάν και να τιμά τη μνήμη της”.

Δείτε τις εικόνες από την κηδεία της άτυχης Μαρίας:

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρατηριούχοι δεν θέλουν να το ξέρεις: Η αιτία που πρέπει να βάζεις βενζίνη μόνο τη Δευτέρα

Efi Nika

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika