Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κρήτη: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, δεν θέλει και πολύ», λέει φίλη της 82χρονης Παρασκιώς και του 41χρονου Κωστή – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Για τον «κεραυνοβόλο έρωτα» της 82χρονης Παρασκιώς και του 41χρονου Κωστή στην Κρήτη που αποδεικνύουν πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά μίλησε φίλη του ζευγαριού η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «εδώ στην Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories».

Η Παρασκιώ και ο Κωστής γράφουν το δικό τους love story, αψηφώντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Εκείνη 82 ετών κι εκείνος 41 ετών, ωστόσο ο ένας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του άλλου και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, δηλώνοντας έτοιμο να προχωρήσει σε γάμο.

Μιλώντας στο Mega η Ειρήνη Φραγκιαδάκη, φίλη του ζευγαριού σχολίασε: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Εδώ στη Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories».

Σημειώνεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωστής πήρε την απόφαση να φύγει από το χωριό του, το Ζαρό, και να βρεθεί στον Κρότο προκειμένου να ασκήσει το επάγγελμά του κτηνοτρόφου με ευνοϊκότερες για αυτόν συνθήκες κι εκεί γνώρισε την Παρασκιώ.

Παρά τους ενδοιασμούς της Παρασκιώς ο έρωτας νίκησε, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, δηλώνοντας έτοιμο μάλιστα να προχωρήσει σε γάμο.

«Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», σημείωσε η κ. Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ αρχικά είχε ενδοιασμούς, τελικά ο έρωτας νίκησε και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika