Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κουτάβι και Ανάπηρο παιδί ενώνονται με το πιο ισχυρό δέσιμο και η φιλία τους κάνει όλο το διαδίκτυο να υποκλιθεί – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κουτάβι και ανάπηρο παιδί ενώνονται με το πιο ισχυρό δέσιμο και η φιλία τους κάνει όλο το διαδίκτυο να υποκλιθεί.

Μια μητέρα έχει μοιραστεί ένα βίντεο που δείχνει τον δεσμό ανάμεσα στο νεαρό γιό της και το κουτάβι του.

Η Emma Murphy, από το Μπέρμιγχαμ , αγόρασε ένα 12 εβδομάδων Springer Spaniel, τον Barney, για τον γιο της Hugh, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια γενετική νευροαναπτυξιακή διαταραχή που επηρεάζει σοβαρά την ανάπτυξή του.

Η μητέρα μπήκε στο Facebook για να μοιραστεί το αξιολάτρευτο βίντεο του μικρού αγοριού με το κουτάβι το οποίο συγκέντρωσε σε ελάχιστο διάστημα 6.400 Likes, 1.800 κοινοποιήσεις και 194.000 προβολές.

Το βίντεο δείχνει τον προστατευτικό Barney να βρίσκεται στην αγκαλιά του Hugh, πριν το κουτάβι βάλει την πατούσα του στο χέρι του Hugh σαν να του λέει “κόλλα πέντε”!

Emma Murphy, (pictured) from Birmingham, bought a 12-week-old Springer Spaniel by the name of Barney for her eight-year-old son Hugh (seen), who suffers with a rare genetic neuro-developmental disorder which severely affects his development.

Η Emma είπε ότι το κουτάβι είχε ξεσηκώσει την οικογένεια από τότε που πήγε στο σπίτι, αλλά αυτή η «όμορφη στιγμή» που είχαν με το γιο της τα άλλαξε όλα.

Η Emma περιγράφει την κατάσταση του Hugh ως «μια μη διαγνωσμένη γενετική κατάσταση» που τον καθιστά «ανάπηρο» και αναφέρεται σε αυτήν ως «Swan», που περιγράφει τα σύνδρομα χωρίς όνομα.

The mother-of-two took to Facebook to share an adorable clip of the little boy bonding with the puppy, which quickly garnered 6,400 likes, 1,800 shares and 194,000 views

Η Emma, ​​η οποία είναι επίσης μητέρα του μεγαλύτερου αδελφού του Hugh, του Sean, έγραψε στο Facebook την απόφασή της να χαρίσει στον Hugh ένα κατοικίδιο ζώο: “Ο μικρός μου γιος είναι τόσο ενθουσιασμένος με το σκυλί μας.”

“Μπορεί να τρέχει πάνω κάτω, να μασάει παπούτσια και να τρώει τα παιχνίδια του Hugh αλλά είναι αξιολάτρευτος.”

The puppy appears to calm his young companion, resting his paw on him as Hugh holds on tight and the duo enjoy some down time together 

Αλλά ένα πρωί συνέβη κάτι που έκανε πολλούς ανθρώπους να ξεσπάσουν σε δάκρυα.

Ένας χρήστης του διαδικτύου έγραψε κάτω από το βίντεο: “Έχουμε κι εμείς ένα Springer Spaniel. Πάσχω από χρόνια νευρολογικά προβλήματα και το κουτάβι μου είναι τόσο γλυκό και συμπονετικό όσο το δικό σου. Φαίνεται ότι ο γιος σου το απολαμβάνει όσο και εγώ.”

Ένας άλλος είπε: “Αγαπώ το πώς το κουτάβι σου γνέφει στην κάμερα στο τέλος!”

“Μου αρέσει αυτή η αντίδραση. Ο αδελφός μου έχει σοβαρή εγκεφαλική παράλυση και μεγαλώνοντας είχαμε πάντα σκύλους στο σπίτι, οι οποίοι ήταν πολύ δεμένοι με τον αδερφό μου,” έγραψε ένας τρίτος χρήστης.

Η Emma μοιράζεται τακτικά τα νέα του μικρού της αγοριού στη σελίδα της στο Facebook και τον Ιούλιο δημοσίευσε για πρώτη φορά την άφιξη του νέου χνουδωτού μέλους της οικογένειας.

“Σκεφτήκαμε πολύ το να πάρουμε ένα σκυλί. Μέχρι στιγμής ο Barney έχει μάθει πώς να κάνει ζαβολιές,” είπε.

“Τις νύχτες που ο Hugh κοιμάται, στοιχηματίζουμε ότι ο Barney ξυπνάει και θέλει να βγει έξω.”

“Αλλά ο Barney μαθαίνει να παίζει με τον Hugh χωρίς να τον δαγκώνει.”

“Ο Hugh τον χάιδεψε και έπιασε το πόδι του Barney. Ίσως να ήταν απλά μια καλή στιγμή, ή ίσως μαθαίνει ότι ο Hugh χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Ποιός ξέρει; Είτε έτσι είτε αλλιώς, ήταν μια όμορφη, πολύ όμορφη στιγμή.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μάνα είναι σαν το αλάτι. Η απουσία της κάνει τα πάντα άνοστα

Efi Nika

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Efi Nika