Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Κορωνοϊός: Μεγάλες ουρές έξω από σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, Βαρβάκειο αλλά και εκκλησίες-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μπορεί τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού να είναι σε εφαρμογή, όμως αυτό δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τις ουρές στη Βαρβάκειο Αγορά και στα σούπερ μάρκετ.

Οι ουρές ειδικά στα σούπερ μάρκετ και στις λαϊκές είναι μεγάλες. Θυμίζουμε ότι στα σούπερ μάρκετ δεν επιτρέπεται η είσοδος όλων των πελατών μαζί λόγω των μέτρων προφύλαξης για τον κορωνοϊό και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι υπάλληλοι δίνουν μπουκαλάκια με νερό στους πολίτες που περιμένουν με τις ώρες έξω από τα σούπερ μάρκετ, ενώ σημειώθηκε πως υπάρχουν πληροφορίες για διεύρυνση του ωραρίου σήμερα, καθώς κανονικά τα καταστήματα κλείνουν στις 9 το βράδυ.

Στο μεταξύ, πιστοί βρίσκονται έξω από τον Ιερό Ναό Άγιας Μαρίνας, Αγίας Βαρβάρας και Αγίου Φανουρίου στην περιοχή της Τούμπας, στον  Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Χαλάστρα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος.

Σύμφωνα με το SELEO, oι πιστοί περιμένουν  στο προαύλιο χώρο αλλά και στο πεζοδρόμιο προκειμένου να ανάψουν ένα κερί.  Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες στους Ναούς έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ενημέρωσαν τους πιστούς για τα μέτρα που λαμβάνονται αναφορικά με τις λειτουργίες των εκκλησιών.

Αντίστοιχη εικόνα με τεράστιες ουρές επικρατεί και στο ΚΤΕΛ Λιοσίων, όπου αρκετοί Αθηναίοι έσπευσαν να παραλάβουν δέματα από το χωριό, καθώς φέτος δεν μπόρεσαν να πάνε εκεί για να γιορτάσουν το Πάσχα.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Efi Nika