Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοριτσάκια που επιβίωσαν επανενώθηκαν και ξαναέβγαλαν το ίδιο πορτραίτο! «Ο καρκίνος έμπλεξε με τις λάθος πριγκίπισσες!» –ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κοριτσάκια που επιβίωσαν επανενώθηκαν και ξαναέβγαλαν το ίδιο πορτραίτο! «Ο καρκίνος έμπλεξε με τις λάθος πριγκίπισσες!».

Ήταν τον 2014 όταν η Λόρα Σκάντλινγκ φωτογράφισε τρία μικρά κοριτσάκια που πολεμούσαν τον καρκίνο. Σήμερα, τρία χρόνια αργότερα, οι τρεις «πριγκίπισσες» συναντήθηκαν ξανά και πόζαραν πιο δυνατές και υγιείς από ποτέ!

Η Λόρα είναι φωτογράφος είχε χάσει τον πατέρα της από καρκίνο στους πνεύμονες: «ήθελα να κάνω κάτι που θα έκανε τους ανθρώπους να νιώσουν». Η απόφαση να ασχοληθεί με τον παιδικό καρκίνο ήρθε αφότου ένας φίλος της έχασε τον γιο του.

«Είχα στο Facebook πως θέλω να φωτογραφίσω παιδιά με καρκίνο και έτσι γεννήθηκε το πορτραίτο!», είπε η Λόρα. Στην φωτογραφία πόζαραν η τότε τριών ετών Ράιλι, η 6χρονη Ριάν και η 4χρονη Άσλεϊ. Τα κοριτσάκια γνωρίστηκαν στην φωτογράφιση και αμέσως έγιναν φίλες. Η φωτογραφία τους είχε γίνει viral στα social media.

Το 2017, η φωτογραφία των κοριτσιών είναι εξίσου συγκινητική: τα κοριτσάκια ποζάρουν ενώ έχουν νικήσει τον καρκίνο. «Ο καρκίνος είναι σαν ένας δράκος» λέει η Ριάν και η Άσλεϊ συμπληρώνει «και η χημειοθεραπεία ο πρίγκιπας!». Η Ράιλι είπε: «ο καρκίνος τα έβαλε με τις λάθος πριγκίπισσες!».

ΠΗΓΗ: fanpage.gr  ,  reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika

Είναι επίσημο: Ιδού η καλύτερη πόλη σε ποιότητα ζωής στην Ελλάδα, θα άφηνες την Αθήνα για να μείνεις εκεί;

Efi Nika