Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κόρη Αχιλλέα Μπέου: «Η μητέρα μου μας παράτησε όταν ήμουν 7 ετών. Ο πατέρας μου έγινε και μάνα μαζί για να μας μεγαλώσει – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τον τελευταίο καιρό, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των αμφιλεγόμενων δηλώσεών του.

Ο κ. Μπέος γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Είναι Κριός και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο. Έχει μία αδελφή, τη Βασιλική, και δύο αδελφούς, τον Αντώνη και τον Άγγελο, ενώ οι γονείς του, Νίκος, που ήταν μαραγκός, και Αργυρώ, έχουν πλέον φύγει από τη ζωή.

Αχιλλέας Μπέος: Τα παιδιά του

Ο κ. Μπέος ασχολούταν με το μπάσκετ κατά τη διάρκεια της εφηβείας του. Σε ηλικία 19 ετών, παντρεύτηκε στην Αμερική την Ελευθερία, μια αισθητικό, και αποκτήσανε τέσσερα παιδιά.

Τα παιδιά του είναι η Αργυρώ, η οποία είναι 41 ετών και διαχειρίζεται ένα κομμωτήριο στη Γλυφάδα, η Ευτυχία, 39 ετών, που ζει στην Αμερική και ασχολείται με τον χώρο των μεσιτικών, η Χριστίνα, η οποία είναι 31 ετών και εργαζόταν στη διεύθυνση μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης στην Αμερική, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα, και ο Νίκος, 25 ετών, ο οποίος ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Επίσης, ο δήμαρχος Βόλου έχει πραγματοποιήσει και δεύτερο γάμο με την Εύη και μαζί της έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 13 ετών Αχιλλέα, που φοιτά στην Α’ Γυμνασίου. Ο γάμος τους τελείωσε άδοξα πριν από δύο χρόνια. Παρόλα αυτά, πλέον έχει μια σύντροφο που τον υποστηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό του.

Τα όσα μας είπε η κόρη του Χριστίνα:

Η κόρη του, Χριστίνα, παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη, καταθέτοντας πληροφορίες σχετικά με τον πατέρα της, την οικογενειακή της ζωή, αλλά και σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

«Ο µπαµπάς µου είναι δηµιουργός. ∆εν είναι στηµένος πολιτικός. Κινείται αυθόρµητα και αυθεντικά, χωρίς φίλτρο. ∆εν προσπαθεί να δείξει κάτι ψεύτικο στον κόσµο. Τον αγαπάνε γι’ αυτό που είναι, και είναι γνήσιος. Είναι παρεξηγημένος, γιατί δεν έχει φίλτρο, αλλά είναι ψυχούλα».

«Ο μπαμπάς µου σίγουρα δεν είναι ομοφοβικός ούτε σεξιστής, όπως τον έχουν πει, απλώς μιλάει “λαϊκά”. Θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να θίξει τους ομοφυλόφιλους. ∆εν έχει θέμα µε την επιλογή συντρόφου. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλοι παρεξηγούνται µε το παραμικρό.

Από την Αμερική έρχομαι και έχω συναναστραφεί µε άτομα οποιουδήποτε φύλου. Η Ελλάδα ναι µεν είναι ευρωπαϊκή χώρα, αλλά είναι πίσω σε κάποια πράγματα οι άνθρωποι. Για µένα η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική χώρα.

∆εν μπορεί ο Κασσελάκης, που ήρθε από την Αμερική, να επιβληθεί στην κοινωνία έτσι. Και εγώ ήρθα από την Αμερική, όπου είναι φυσιολογικό να φοράς τα εσώρουχά σου και να κυκλοφορείς, αλλά εγώ δεν το κάνω και φυσικά δεν το επιβάλλω.

∆εν μπορώ να επιβάλλω αυτά που έμαθα και κάνουν στην Αμερική. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Αμερική ούτε Αγγλία ούτε µια προχωρημένη χώρα. Ο μπαμπάς µου δεν είναι ρατσιστής.

Ο Bob, που δηλώνει οµοφυλόφιλος και που είμαστε σαν οικογένεια, έγραψε στα social media ότι συμφωνεί µε τον πατέρα µου. Κανένας όμως δεν το έκανε αναπαραγωγή. Ο Bob δούλευε στα μαγαζιά µας χρόνια».

Σε άλλο σημείο, η κόρη του Αχιλλέα Μπέου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τους ζωής. «Η μαμά µας µάς εγκατέλειψε, γιατί ήθελε να κάνει τη ζωή της.

Εγώ ήμουν τότε 7 χρόνων και ο αδελφός µου ήταν 2. Την πρώτη φορά που µου ήρθε περίοδος ο πατέρας µου πήγε και µου πήρε σερβιέτες. Μαζί µε τις εφημερίδες του µου έπαιρνε περιοδικά μόδας.

Ο μπαμπάς µας µάς μεγάλωσε. Ερχόντουσαν οι φίλες µου στο σπίτι µας να κοιμηθούνε και µας έφτιαχνε πρωινό. Όταν έπαιζα πιάνο, ερχόταν στο σχολείο να µε δει. Ήταν παράλληλα και η μάνα µου και ο πατέρας µου.

Τη μητέρα µου δεν τη λέω μάνα , αλλά Ελευθερία» εξομολογήθηκε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μάνα είναι σαν το αλάτι. Η απουσία της κάνει τα πάντα άνοστα

Efi Nika

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika