Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Κολλητοί δεν σημαίνει κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο – Το νέο σποτ της Πολιτικής Προστασίας με την Κατερίνα Λέχου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέτσος.

Στη δημοσιότητα δόθηκε άλλο ένα σποτάκι από τη νέα επικοινωνιακή εκστρατεία με τίτλο “Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές” στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στο σποτάκι πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου. Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέτσος.

Λέμε όχι στην επιπολαιότητα και την ανοησία. Αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, κρατάμε αποστάσεις, προστατεύουμε τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες. Ο ιός είναι ακόμη εδώ. #μενουμεασφαλεις ΥΓ. Η αγωνία να “πολιτικοποιηθεί” μια καμπάνια που αφορά καθολικά την υγεία όλων μας και δεν χωράει στο στενό κοστούμι των identity politics, προδίδει άγχος και αδυναμία κατανόησης του νέου περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο σποτάκι της νέας καμπάνιας για το συνωστισμό στις πλατείες, με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη να μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει και όταν συνωστιζόμαστε.

Ειδικά ο συνωστισμός, όπου πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπως οι πλατείες, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika