Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

“Κλαίει” ο Βόλος για την τραγωδία: Νεκρή η 20χρονη Δέσποινα, έπεσε σε βράχο με ηλεκτρικό ποδήλατο στις διακοπές της – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η 20χρονη Δέσποινα από τον Βόλο βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το ηλεκτρικό ποδήλατο που οδηγούσε, προσέκρουσε σε βράχο, στο Αγκίστρι, το Σάββατο, το μεσημέρι.

Η Δέσποινα Παιδοπούλου, κατά τις διακοπές της στο Αγκίστρι, οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο και προσέκρουσε σε βράχο, με συνέπεια αυτό να εκτραπεί της πορείας του.

Υπέκυψε στα τραύματά της η 20χρονη Δέσποινα

Η αδικοχαμένη κοπέλα διακομίσθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε τοπικό περιφερειακό ιατρείο και στη συνέχεια, με πλωτό σκάφος του Λιμενικού, στον Πειραιά και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν», αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αστυνομικοί στο Αγκίστρι κατάσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο και το περιστατικό ερευνάται, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της άτυχης κοπέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika

Είναι επίσημο: Ιδού η καλύτερη πόλη σε ποιότητα ζωής στην Ελλάδα, θα άφηνες την Αθήνα για να μείνεις εκεί;

Efi Nika