Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Κλαίει» κι η Παναγιά στη Λάρισα: Αυτός είναι ο 21χρονος Χρήστος που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τραγωδία στη Λάρισα: Βαρύ πένθος στην τοπική κοινωνία της Λάρισας για τον άδικο χαμό ενός 21χρονου το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου.

Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Θρήνος στην τοπική κοινωνία για τον 21χρονο Χρήστο

Ανείπωτος θρήνος στην τοπική κοινωνία της Λάρισας για τον άδικο χαμό του Χρήστου Πινάτση. Μόλις στα 21 του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το δυστύχημα έγινε στη συμβολή της περιφερειακής οδού Α. Παπανδρέου με την οδό Πάρνηθας, πίσω από το Αλκαζάρ, όπου τον παρέσυρε ΙΧ αυτοκίνητο.

Το μοιραίο όχημα οδηγούσε ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος κινούταν στο ρεύμα από Νέα Σμύρνη προς το Κολυμβητήριο και κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Λάρισας παρέσυρε και σκότωσε τον 21χρονο.

Τραγωδία στη Λάρισα: Συνελήφθη ο 27χρονος που παρέσυρε τον άτυχο νεαρό

Ο 27χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και διενεργείται προανάκριση. Η κηδεία του 21χρονου έγινε χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Ο 21χρονος αφήνει πίσω του τους γονείς του Παναγιώτη και Φωτεινή, τα τρία του αδέλφια Νίκο, Ευάγγελο και Σταυρούλα, παππούδες, και θείους.

 

onlarissa.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika