Newsitamea.gr
AMEA news ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δωρεάν ομπρέλες και κρεβατάκια σε Άτομα με Αναπηρίες στην Αγία Νάπα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

agia-napa-dorean-ompreles-kai-krevatakia-se-atoma-me-anapiries

Η Αγία Νάπα είναι κωμόπολη της Κύπρου στην Επαρχία Αμμόχωστου και ανεξάρτητος δήμος από το 1986. Βρίσκεται πιο ανατολικά από το Ακρωτήρι και τη Δεκέλεια.

Αγία Νάπα: Το κοινωνικό του πρόσωπο αποδεικνύει για άλλη μια φορά ο Δήμος Αγίας Νάπας. Μετά την εγκατάσταση του συστήματος seatrac στην παραλία Βαθειά Γωνιά πριν από δύο χρόνια, σύστημα το οποίο διευκολύνει τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα και να απολαμβάνουν το κολύμπι τους, την τοποθέτηση διαδρόμων και χώρους στάθμευσης για αναπηρικά οχήματα σε όλες του τις παραλίες, ο Δήμος με την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου προχώρησε στη παραχώρηση δωρεάν κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες Βαθειά Γωνιά και Λάντα σε άτομα με αναπηρίες.

Στις δύο παραλίες έχουν τοποθετηθεί, σε απόσταση μόλις δύο μέτρα από τη θάλασσα, και πλησίον των διαδρόμων, τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά τους πλευρά, κρεβατάκια λευκού χρώματος και ομπρέλες, τα οποία παραχωρούνται σε άτομα με αναπηρίες.

Αγία Νάπα
Αγία Νάπα

Η ενέργειά μας αυτή υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος εντάσσεται σε μία σειρά μέτρων που έχει αποφασίσει ο Δήμος για παροχή διευκολύνσεων στις παραλίες του στα άτομα με αναπηρίες, μέτρα τα οποία αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του Δήμου για ίση μεταχείριση όλων των πολιτών και επισκεπτών του.

www.philenews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea