Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Κατατέθηκε το φορολογικό νομοσχέδιο – Τι προβλέπεται για ΕΝΦΙΑ, 120 δόσεις

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κατατέθηκε στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο περιλαμβάνει τη μείωση στον ΕΝΦΙΑ και βελτιώσεις στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις.

Όπως αναφέρθηκε -σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές- στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο ΥΠΟΙΚ Χρήστος Χρ. Σταϊκούρας ενημέρωσε ότι η μείωση του ΕΝΦΙΑ ανέρχεται για το 2019 σε 22% μεσοσταθμικά.

Από τη ρύθμιση της κυβέρνησης, 3,9 εκατ. φορολογούμενοι θα δουν μεγαλύτερες μειώσεις στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ σε σχέση με τις προτάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία μάλιστα εξαιρούσε από την δικό της σχέδιο 500.000 πολίτες της μεσαίας τάξης που επίσης θα δουν σημαντικές μειώσεις.

Βελτιώνεται η ρύθμιση των 120 δόσεων, καθώς η ελάχιστη δόση διαμορφώνεται σε 20 ευρώ το μήνα (από 30 ευρώ) ενώ το επιτόκιο μειώνεται σε 3% από 5%.

ΠΗΓΗ: Madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika