Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κανεις στη γειτονιά δεν ενδιαφέρθηκε: Νεκρό από πείνα 2 ετών παιδάκι, το βρήκαν διπλα στο πτώμα του πατέρα του – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας 2χρονος πέθανε από την πείνα, δίπλα στον νεκρό πατέρα του, ο οποίος ήταν νεκρός, από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Κοινωνικός λειτουργός πήγε στο σπίτι της οικογένειας, στο Λινκολνσάιρ της Αγγλίας, στις 2 Ιανουαρίου, για μια καθιερωμένη συνάντηση, αλλά δεν της άνοιξε κανείς και το ανέφερε στην αστυνομία.

Η κοινωνικός λειτουργός ξαναπήγε δύο μέρες αργότερα, στις 4 Ιανουαρίου και όταν κανείς δεν της άνοιξε, το ανέφερε ξανά στην αστυνομία.

Ο 2χρονος βρέθηκε κουλουριασμένος, δίπλα στον πατέρα του

Τα πτώματα του δίχρονου Μπρόνσον Μπάτερσμπι, ο οποίος ήταν κουλουριασμένος με τις πιτζάμες του και του πατέρα του, εντοπίστηκαν στις 9 Ιανουαρίου, όταν η κοινωνική λειτουργός πήρε το κλειδί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και άνοιξε την πόρτα.

Η μητέρα του αγοριού, Σάρα Πις, υπογράμμισε στην εφημερίδα Sun, ότι ο γιος της θα ζούσε, αν οι κοινωνικές υπηρεσίες έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε.

«Δεν το πιστεύω. Δεν πρέπει να τη γλιτώσουν. Πρέπει να μπορούμε να βασιζόμαστε στις κοινωνικές υπηρεσίες για να είναι τα παιδιά μας ασφαλή», επεσήμανε η μητέρα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή σημείωσε ότι ο Μπρόνσον πέθανε από την πείνα, μετά τον θάνατο του 60χρονου πατέρα του, ο οποίος εκτιμάται ότι πέθανε περίπου στις 29 Δεκεμβρίου.

«Αν η κοινωνική λειτουργός είχε μπει στο σπίτι από τις 2 Ιανουαρίου, ο Μπρόνσον μπορεί να ήταν ζωντανός», τόνισε η μητέρα, η οποία είχε χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού και δεν έμεναν μαζί.

Η αδελφή του άτυχου αγοριού, Μέλανι, ανέφερε στο Facebook «Το όμορφο, μικρό μας αγόρι άξιζε μια καλύτερη από αυτή ζωή. Σε αγαπάμε, θα είσαι κομμάτι μας για πάντα αδελφούλη μου».

Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού το είχε δει τελευταία φορά πριν από τα Χριστούγεννα, όταν και καβγάδισε με τον πρώην σύντροφό της.

Οικογενειακός φίλος δήλωσε στην Daily Mail ότι ο μικρός λάτρευε να ακούει τραγουδάκια και συχνά έπαιζε με τα ντραμς που του είχε αγοράσει ο μπαμπάς του.

Οι γείτονες είδαν τον πατέρα τελευταία φορά ζωντανό στις 26 Δεκεμβρίου, στο σπίτι του, όπου γιόρτασαν όλοι μαζί την “Boxing Day”, ενώ τη μέρα εκείνη, η κοινωνική λειτουργός έστειλε μήνυμα στον πατέρα του παιδιού ότι θα τους επισκεπτόταν στις 2 Ιανουαρίου.

Ο πατέρας του παιδιού δεν εργαζόταν και έπασχε από χρόνια καρδιακή πάθηση, που του είχε προκαλέσει ίκτερο, μερικούς μήνες πριν πεθάνει.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν επίσης χαρακτηρίσει τον Μπρόνσον ως ευάλωτο κοινωνικά και γι’ αυτό κοινωνικοί λειτουργοί πραγματοποιούσαν επισκέψεις στο σπίτι του, σε εβδομαδιαία βάση, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι είναι ασφαλής.

Η κοινωνική λειτουργός μετά από το εν λόγω περιστατικό, ζήτησε και έλαβε άδεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 φράσεις που χρησιμοποιούν οι ευφυείς άνθρωποι

Efi Nika

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika