Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κακοκαιρία στην Αττική : Μετατίθενται μετά τις 10:30 οι εμβολιασμοί – Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΑ – Προβλήματα σε ηλεκτρικό, προαστιακό, μετρό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η σαρωτική κακοκαιρία που έχει «ντύσει» την Αττική στα λευκά, φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα για τον εμβολιασμό. Έκτακτη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Αν και μέχρι πριν από λίγη ώρα ήταν γνωστό ότι θα μετατεθούν μόνο οι εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι από τις 08:00 έως τις 10:30, η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ανατρέπει τα δεδομένα για όλη την Αττική, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Η νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου η έναρξη του εμβολιασμού προγράμματος μετατίθεται για τις 10:30 και αυτό αφορά ΟΛΗ την Αττική.

Οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό από τις 08:00 έως τις 10:30 θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

 

Χωρίς ηλεκτρικό, λεωφορεία στα αμαξοστάσια, «κουτσουρεμένα» δρομολόγια σε μετρό, προαστιακό

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μήδεια στις μετακινήσεις ακόμα και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας. Γι αυτό κι αποσύρονται τα λεωφορεία από τους δρόμους, ενώ προβλήματα υπάρχουν σε μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό.

Εντολή να επιστρέψουν όλα τα λεωφορεία, που κυκλοφορούσαν από νωρίτερα στους δρόμους της Αθήνας, στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ έδωσε η διοίκηση του Οργανισμού λίγο πριν τις 7 το πρωί. Όπως δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104.6 ο οργανωτικός γραμματέας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ Φώτης Νικολακόπουλος, τα λεωφορεία αποσύρονται μέχρι νεωτέρας, καθώς τα προβλήματα στους δρόμους είναι μεγάλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και περιπτώσεις με λεωφορεία που κόλλησαν σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τα δρομολόγια στο 11185.

Επίσης δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο της γραμμής 1, δηλαδή στον ηλεκτρικό. Στο δίκτυο του προαστιακού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο. Τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας. Εκεί οι επιβάτες με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο μετεπιβιβαζονται σε συρμούς του Τέλος, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα από τη στάση «Λεωφ. Βουλιαγμένης» έως το Σύνταγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika