Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Ήρθε στο όνειρό μου και μου είπε “μαμά μεθαύριο…”»: Θρήνος στο μνημόσυνο για τα 7 χρόνια από το θάνατο της 22χρονης Λίνας – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η 22χρονη Γαλήνη Κοεμτζή, αφηνε την τελευταία της πνοή όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Τα ερωτήματα βασανίζουν ακόμα την οικογένειά της η οποία δεν σταματά να ψάχνει τους ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν στο θάνατο την νεαρή φοιτήτρια.

Η όμορφη Γαλήνη φαίνεται πως είχε ποζάρει ημίγυμνη για ένα φίλο της φωτογράφο στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Λίγο καιρό μετά οι φωτογραφίες είχαν γίνει γνωστές σε όλη την περιοχή. Η Γαλήνη φαίνεται να δέχθηκε εκβιασμούς, χλευασμό και δημόσια διαπόμπευση.

Ο θάνατός της προκάλεσε έρευνες που έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Οι δυο από τους 3 κατηγορούμενους αθωώθηκαν και ένας καταδικάστηκε σε 120 ημέρες κοινωνικής εργασίας. Ωστόσο η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

 

Το περασμένο Σάββατο στον ιερό ναό αναστάσεως του Λαζάρου στα κοιμητήρια Γιαννιτσών η μητέρα της Γαλήνης Σταυρούλα πραγματοποίησε μνημόσυνο, με παρούσα φυσικά όλη την οικογένεια.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ αλλά και όλα όσα είπε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika