Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ηλικιωμένος αποχαιρετά την ετοιμοθάνατη γυναίκα του μετά από 77 χρόνια γάμου κρατώντας σφιχτά το χέρι της!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ηλικιωμένος αποχαιρετά την ετοιμοθάνατη γυναίκα του μετά από 77 χρόνια γάμου κρατώντας σφιχτά το χέρι της.

Λένε ότι όταν δύο άνθρωποι έχουν περάσει μαζί το μεγάλο μέρος της ζωής τους, γίνονται αλληλένδετοι και οι δύναμη που τους ενώνει μοιάζει εξωπραγματική.

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Reddit είναι μια εξαιρετικά γλυκιά φωτογραφία ενός ηλικιωμένου άνδρα και μιας ηλικιωμένης γυναίκας την ώρα που κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Το ζευγάρι της φωτογραφίας είναι οι παππούδες της νεαρής γυναίκας που έκανε τη δημοσίευση.

“Η γιαγιά μου, 96 ετών, με τον παππού μου, 100 ετών, λίγες ώρες πριν το θάνατό της. 77 χρόνια γάμου.”

Η γιαγιά της ήταν τυχερή όχι μόνο γιατί έζησε μια τόσο θαυμάσια ιστορία αγάπης αλλά και γιατί είχε στο πλευρό της τον άνθρωπό της την ώρα που έφευγε από τη ζωή.

Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο γι’ αυτόν τον υπερήλικα να αποχωριστεί την αγαπημένη του μετά από 77 χρόνια κοινής ζωής.

Η ιστορία τους είναι αξιοσημείωτη και συγκινητική, όπως και πολλές άλλες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Αυτές οι ιστορίες κάνουν συχνά την εμφάνισή τους και υπάρχει ένα κοινό στοιχείο στην κάθε μία: το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς.

Το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς είναι μια ιατρική κατάσταση όπου το άγχος και η θλίψη που νιώθει κάποιος όταν χάνει ένα αγαπημένο πρόσωπο προκαλεί σωματικά συμπτώματα.

Το άγχος και η στενοχώρια μπορούν να έχουν σωματικές επιδράσεις ακόμα και σε ένα νέο, υγιές άτομο.

Σε ένα ηλικιωμένο ή άρρωστο άτομο, το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της υγείας του.

Ένα γνωστό παράδειγμα είναι η ιστορία ενός ζευγαριού, του Jim και της Cindy Minnini. Ο Jim είχε διαγνωστεί με καρκίνο τελευταίου σταδίου και είχε πολύ λίγο χρόνο για να ζήσει.

Η σύζυγός του ήταν τόσο εξαντλημένη και αγχωμένη που υπέστη καρδιακή προσβολή και έπρεπε να νοσηλευτεί σε ξεχωριστό δωμάτιο.

Όταν ο χρόνος του Jim είχε φτάσει στο τέλος του, μεταφέρθηκε ώστε να μπορούν να είναι μαζί στο ίδιο νοσοκομειακό δωμάτιο και για να μπορεί να κρατήσει το χέρι της αγαπημένης του συζύγου λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Μια παρόμοια ιστορία είναι αυτή του John και της Bernice Mullins, οι οποίοι επίσης νοσηλεύονταν δίπλα-δίπλα, ώστε να μπορούν να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλο στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μοίρα χτυπά αλύπητα, 2η φορά, την οικογένεια της Κυριακής 1,5 μήνα μετά τη δολοφονία της, στο ψυχιατρείο η μάνα της – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Βρέχει… λεφτά, σοκ οι περαστικοί: Γέμισε εκατομμύρια χαρτονομίσματα το σπίτι του και τα πετάει από το παράθυρο – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μητέρα ξύπνησε από το κώμα 5 χρόνια μετά και γιόρτασε συγκινημένη τη γιορτή της μητέρας αγκαλιά με τα 3 παιδιά της

Efi Nika