Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Ιατρικό λάθος: Μπέρδεψαν ινσουλίνη με εμβόλιο της γρίπης – 10 άτομα στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δέκα άνθρωποι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ μετά από τεράστιο λάθος που έκανε ίδρυμα και αντί να εμβολιάσει με το εμβόλιο της γρίπης άτομα με πνευματικές αναπηρίες, τους έκανε ενέσεις ινσουλίνης.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αρχές ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν στο ίδρυμα Ζάκλιν Χάους στην Οκλαχόμα, όπου εντοπίστηκαν άνθρωποι χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οκτώ ήταν ασθενείς και δύο ήταν εργαζόμενοι στο ίδρυμα και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Όπως αποκαλύφθηκε, έμπειρος φαρμακοποιός κλήθηκε να κάνει το εμβόλιο της γρίπης στους ασθενείς και τα μέλη του προσωπικού, ωστόσο φαίνεται ότι τους έκανε ενέσεις ινσουλίνης.

Αστυνομικός της περιοχής, πάντως, επισήμανε ότι, παρότι το λάθος ήταν μεγάλος, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, αφού υπήρχε ο κίνδυνος υπογλυκαιμικού σοκ.

Πηγή: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον Κορονοϊό απ’ όλο τον κόσμο

Penni Syggrou

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika