Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η ανάρρωση ενός 13χρονου κοριτσιού με σκολίωση μέσα από ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

234

Η ανάρρωση ενός 13χρονου κοριτσιού με σκολίωση μέσα από ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Η φωτογράφος θεία της κατέγραψε τη μάχη της ανιψιά της .

Το γύρο του κόσμου κάνει η συγκινητική ιστορία της μαχήτριας Hannah. Ο χαρακτηρισμός «μαχήτρια» δεν είναι βέβαια τυχαίος, καθώς η 13χρονη κοπέλα πάλεψε για χρόνια με την σκολίωση και τελικά τα κατάφερε! Βγήκε νικήτρια!

ητρσηρτη.jpg

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο εφιάλτης ξεκίνησε από όταν η Hannah ήταν εννέα χρονών. Τότε, άρχισε να φορά κηδεμόνα για 23 ώρες την ημέρα με την ελπίδα να έρθει στη σωστή θέση η σπονδυλική της στήλη. Φοβούμενη μην την κοροϊδέψουν οι συμμαθητές της, δεν είχε αποκαλύψει πουθενά το πρόβλημά της.  

Δυστυχώς όμως, ο κηδεμόνας δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα κι έτσι η μικρή αναγκάστηκε να υποβληθεί σεμια μεγάλη χειρουργική επέμβαση.

Η φωτογράφος θεία της, Julia Cybularz, σκέφτηκε να καταγράψει με τον φακό της τον επώδυνο δρόμο προς την ανάρρωση. Έτσι κι έκανε! Συγκέντρωσε τις φωτογραφίες που βλέπετε στη συλλογή της με τίτλο «Breaking the Girl».

 τυξυτξ.jpg

τυξυτξεξυ.jpg
Η φωτογραφική αυτή συλλογή που απεικονίζει την μάχη της Hannah, ξεκινά με την μικρή να βάζει τον πρώτο της κηδεμόνα. Κατόπιν, ακολουθεί όλος ο δρόμος που διένυσε μέχρι την ανάρρωση από τη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία της τοποθέτησαν ράβδους τιτανίου στη σπονδυλική στήλη.

Χρειάστηκαν περισσότερο από δύο μήνες για την αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Ευτυχώς όμως, όλα όμως πήγαν καλά και η 13χρονη είναι πλέον έτοιμη να πάει το φθινόπωρο στο γυμνάσιο!
στρησετη.jpg
Η θεία της δηλώνει χαρούμενη που η ζωή της ανιψιάς της έχει αρχίσει να αλλάζει, αναφέροντας χαρακτηριστικά:«Παρέμενε για πολύ καιρό κρυμμένη πίσω από τον κηδεμόνα της. Τώρα βρίσκει νέους φίλους, εκδηλώνει τα ενδιαφέροντά της. Η εμπειρία της αυτή τη διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό».
τυξτυξτυξ.jpg
www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika