Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

H συγκινητική συνάντηση του Φραντσέσκο Τότι και του μικρού Αλεσάντρο με σύνδρομο down

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

totti

H συγκινητική συνάντηση του Φραντσέσκο Τότι και του μικρού Αλεσάντρο που πάσχει από σύνδρομο down

Ο Φραντσέσκο Τότι έκανε τρισευτυχισμένο τον μικρό Αλεσάντρο που πάσχει από σύνδρομο down, με τους δυο τους να συναντιούνται στο πλαίσιο live εκπομπής στην ιταλική τηλεόραση.

Το να αρνηθείς χάρη σε ένα μικρό παιδί είναι πολύ δύσκολο, το να αρνηθείς χάρη σε ένα παιδί που σε θαυμάζει και σε θεωρεί είδωλό του είναι… ακατόρθωτο.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Φραντσέσκο Τότι και του μικρού Αλεσάντρο, με το συγκεκριμένο παιδί που πάσχει από σύνδρομο down να εκφράζει την επιθυμία του να γνωρίσει από κοντά τον καπιτάνο της Ρόμα και εκείνον να εμφανίζεται δίπλα του στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής “C’è posta per te su” (το αντίστοιχο ελληνικό “Πάμε Πακέτο”).

“Μεγάλε Τότι, είσαι το νούμερο ένα. Σε αγαπώ”, είπε κάποια στιγμή ο μικρός στον Τότι, ο οποίος πέρα από το γεγονός πως του προσέφερε μία ξεχωριστή βραδιά με την παρουσία δίπλα του, του χάρισε και μία φανέλα της Ρόμα αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Να σημειωθεί πως η εκπομπή της Μαρία Ντε Φιλίπι ήταν η τελευταία για τη φετινή σεζόν, με τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται στα ύψη με τη συνδροή της (συγκινητική) γνωριμίας του Τότι με τον μικρό θαυμαστή του.

 

ΠΗΓΗ:www.sport24.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika

Οι 6 φράσεις που τα παιδιά θέλουν να ακούνε όποια κι αν είναι η ηλικία τους

Efi Nika