Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα που δίνει μάχη με τον καρκίνο για τρίτη φορά δέχεται την πιο όμορφη έκπληξη!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νόμιζε ότι έφτιαχνε τούρτα γενεθλίων για ένα 6χρονο παιδί με καρκίνο και τελικά όλοι της έκαναν έκπληξη. Το βίντεο σπαράζει καρδιές…

Η γυναίκα του παρακάτω βίντεο δίνει μάχη με τον καρκίνο από την ηλικία των 6 χρονών. Έχει διαγνωστεί τρεις φορές με καρκίνο και σήμερα δηλώνει δυνατή και καθαρή μετά από πολλά χρόνια θεραπείας.

Σήμερα, η γυναίκα δουλεύει σε ζαχαροπλαστείο και νιώθει περήφανη που θα φτιάξει μια τούρτα γενεθλίων για μια 6χρονη που παλεύει με τον καρκίνο. «Το μόνο που σκέφτομαι και με κάνει να νιώθω χαρούμενη είναι η στιγμή που θα έρθει στα χέρια της αυτή η τούρτα. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να κάνεις ένα μικρό κορίτσι που περνάει κάτι τέτοιο, χαρούμενο!».

«Στην ηλικία της έμαθα και εγώ ότι έχω καρκίνο. Πάλεψα για 2 ολόκληρα χρόνια και κατάφερα να τον νικήσω μέχρι τη στιγμή που έγινα 9 χρονών και πάλι μου ξαναεμφανίστηκε. Ακολούθησα ακόμα 2 χρόνια θεραπείας. Λίγο μετά την αποφοίτησή μου από το Πανεπιστήμιο ο γιατρός μου με ενημέρωσε ότι για μία ακόμη φορά θα έπρεπε να παλέψω με τον καρκίνο«, δηλώνει η ίδια στην κάμερα.

Ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα της όλες τις φορές που ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο ήταν ο αδερφός της. «Ο αδερφός μου ήταν αυτός που στάθηκε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα είναι στον στρατό και μου λείπει πολύ γιατί δεν τον βλέπω συχνά. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν…», σχολιάζει.

Δεν ήξερε όμως ότι όλα αυτά ήταν μέρος μιας έκπληξης που είχε ετοιμάσει ο ίδιος της ο αδερφός για αυτήν. Η τούρτα είναι έτοιμη, η γυναίκα περιμένει τον άνδρα που θα την παραλάβει και ξαφνικά, εμφανίζεται στο ζαχαροπλαστείο, ένα οικείο πρόσωπο…

«Θα πρέπει να την βάλετε γρήγορα σε ένα κουτί γιατί πρέπει να προλάβουμε την πτήση για την Ντίσνευλαντ στην Φλόριντα», λέει όλο χαρά ο αδερφός της με την γυναίκα να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Ο αδερφός της της ετοίμασε ένα ταξίδι στην Ντίσνευλαντ που το ήθελε από όταν ήταν μικρή. Η ίδια ξεσπά σε λυγμούς και συγκινείται με την τρυφερή κίνηση του. Οι δυο τους ανυπομονούν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στο ταξίδι που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που σπαράζει καρδιές:

 

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika