Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Γυναίκα έπεσε σε γκρεμό και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη για να ξεφύγει από Bιαστn της. Σήμερα τρέχει σε Μαραθώνιο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γυναίκα έπεσε σε γκρεμό και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη για να ξεφύγει από Bιαστn της. Σήμερα τρέχει σε Μαραθώνιο

Η 25χρονη Χάνα Γκάβιος, είναι καθηγήτρια αγγλικών. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ταϊλάνδη, πριν δύο χρόνια, ζήτησε πληροφορίες από έναν ντόπιο για το που βρίσκεται το ξενοδοχείο της. Αυτός προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε η κοπέλα.

Ο δράστης ομολόγησε και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή. Η 25χρονη πίστευε πως θα πεθάνει έπειτα από την επίθεση. Ο κίνδυνος να μην περπατήσει ποτέ ξανά, ήταν σοβαρός. Σήμερα, ετοιμάζεται να τρέξει στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης στις 4 Νοεμβρίου.

«Θα είμαι ένας λειτουργικός άνθρωπος, δεν θέλω να νιώθω ότι έμεινα πίσω», αναφέρει η Χάνα Γκάβος στην NY Post.

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση σε Νοσοκομείο της Ταϊλάνδης. Οι γιατροί δεν ήταν καθόλου αισιόδοξοι με την κατάσταση της κοπέλας.

Προκειμένου να σταθεί όρθια, χρειάζονταν τέσσερα άτομα. Έπειτα από ένα χρόνο φυσιοθεραπείας, κατόρθωσε να περπατήσει με πατερίτσες και ειδικά στηρίγματα στα πόδια.

View image on Twitter

Καταβάλλει υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να κάνει πράγματα. Πέρσι πήγε πάλι στην Ταϊλάνδη και επισκέφθηκε μία κοντινή παραλία από το σημείο που της επιτέθηκε ο βιαστής. Πλέον, κάνει μαθήματα αυτοάμυνας κράβ μαγκά και εργάζεται ως γραφίστας.

Παρά το γεγονός πως δεν αισθάνεται ακόμα τα πόδια και τους αστραγάλους της και περπατά με πατερίτσες, προπονείται κάθε μέρα 6 ώρες και τρέχει 25 χιλιόμετρα για τον πρώτο της μαραθώνιο. Τρέχει για να συγκεντρώσει χρήματα για έρευνες πάνω στη σπονδυλική στήλη μέσω του Ιδρύματος Κρίστοφερ και Ντέινα Ριβ.

Κάποιοι από τους συγγενείς και τους φίλους της, έχουν αμφιβολίες σχετικά με το το κατά πόσο είναι καλή ιδέα να τρέξει σε μαραθώνιο. Η ίδια ωστόσο, δεν ακούει κανέναν, παρά μόνον τον εαυτό της.

Μπορεί να χρειαστώ 12 ώρες ή παραπάνω, αλλά ο στόχος είναι να τον τελειώσω».

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika