Newsitamea.gr
NEWS FEED ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Γνωρίζετε τον λόγο που οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αν κάποιοι ξέρουν από pasta, τότε αυτοί είναι φυσικά οι Ιταλοί.

Οι γείτονες μάλιστα έχουν μία τακτική που πολλές Ελληνίδες μανάδες δεν την ακολουθούν στην Ελλάδα.

Δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια –στα δύο- πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα για να βράσουν.

Ο λόγος μάλιστα καθαρά πρακτικός.

Σύμφωνα με τον ορθό τρόπο κατανάλωσης των ζυμαρικών, αυτά πρέπει να τυλίγονται ως έχουν στο πιρούνι, τόσο για να αποφεύγονται ατυχήματα και λεκέδες, όσο γιατί πολύ απλά αυτό είθισται στην μαγειρική τους κουλτούρα.

Σημαντικό ρόλο στο να είναι η μακαρονάδα βέρα ιταλική  παίζει και η σάλτσα η οποία πρέπει να είναι πάντοτε πηχτή.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύπνος: Μπορεί ένα ποτό να με βοηθήσει να κοιμηθώ καλύτερα;

Efi Nika

Ντεκαφεϊνέ: Πόσο ασφαλής είναι αλήθεια;

Efi Nika

Πράσινο τσάι: Προστατεύει καρδιά, μυαλό και σώμα – Τα οφέλη για την υγεία

Efi Nika