Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γλυκά Νερά: Έκλαιγαν οι γιαγιάδες της μικρής Λυδίας όταν συναντήθηκαν-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γιαγιάδες Λυδίας: Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου παρέδωσε τη μικρή Λυδία στη μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν.

Γιαγιάδες Λυδίας: Η συνάντηση των δύο γιαγιάδων

Η Εισαγγελία αποφάσισε πως η προσωρινή επιμέλεια θα δοθεί στη μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν, Σούζαν Ντε λα Κουέστα. Όπως δήλωσε στο debater.gr ο Βασίλης Γαλάνης, συνεργάτης του δικηγόρου που ανέλαβε την οικογένεια της Καρολάιν, η διαδικασία έγινε σε πολύ θετικό κλίμα.

Όπως είπε, οι δύο γιαγιάδες έκλαιγαν από συγκίνηση όταν συναντήθηκαν. Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου παρέδωσε την 11 μηνών Λυδία στη Σούζαν, η οποία την πήρε και την κράτησε αρκετή ώρα. Στη συνέχεια, της εξήγησε κάποια πρακτικά και ιατρικά θέματα για το παιδί. Μάλιστα, η μητέρα του 33χρονου ζήτησε να έρθει μαζί της, αλλά η Σούζαν ήθελε να μείνει μόνη της με το παιδί.

Η Λυδία ήταν ήρεμη. Όπως είπε ο κ. Γαλάνης, η μικρή εκλαψε για 5 λεπτά και στη συνέχεια αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς της. Η τελική απόφαση για την οριστική επιμέλεια της Λυδίας αναμένεται να δοθεί το Σεπτέμβριο.

Γιαγιάδες Λυδίας: Η απόφαση της εισαγγελίας

Η Εισαγγελία ανηλίκων ήταν καταπέλτης ενάντια στον 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Αν και οι εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών ήταν θετικές και για τις δύο οικογένειες, η εισαγγελία έκρινε ότι η διαβίωση σε ένα πιο υγιές, πιο ήρεμο περιβάλλον σαν εκείνο της Αλοννήσου, αυτή τη στιγμή θα είναι ότι καλύτερο για το παιδί. Επιπλέον, αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο.

 

debater.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Efi Nika

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika