Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γυναίκα που κόντεψε να πεθάνει από επιθέματα και υαλουρονικό προειδοποιεί

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 yalouroniko-epithemata-kindynos

Γυναίκα που κόντεψε να πεθάνει από επιθέματα και υαλουρονικό προειδοποιεί

Η περίπτωση της 54χρονης Άλεξ Λερντ είναι μία από τις πολλές που αντιμετωπίζουν οι γιατροί και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η γυναίκα αυτή λόγω των ενέσιμων υαλουρονικών που χρησιμοποίησε για να τονίσει τα ζυγωματικά και να ανανεώσει το πρόσωπό της, ξεσπά και προειδοποιεί τις υπόλοιπες γυναίκες για τον κίνδυνο που διατρέχουν.

Η πρώτη φορά που η Άλεξ ήρθε σε επαφή με τους πλαστικούς χειρουργούς ήταν γύρω στα 35 της χρόνια, καθώς ήθελε να κάνει το πρόσωπό της να μοιάζει λιγότερο «κουρασμένο και θυμωμένο». Η Λερντ τοποθέτησε fillers, δηλαδή ενέσιμο υαλουρονικό, στο πρόσωπό της με το αποτέλεσμα να την δικαιώνει. Ωστόσο η χαρά της δεν κράτησε πολύ, καθώς μόλις δύο μήνες μετά, το υαλουρονικό που πλέον είχε γίνει στερεή μάζα, μετακινούνταν ολοένα και προς τα κάτω παραμορφώνοντας το πρόσωπό της και προκαλώντας σοβαρές μολύνσεις, αναγκάζοντας την να απευθυνθεί στους γιατρούς για να το αφαιρέσει.

Φαίνεται πως το πάθημα δεν έγινε μάθημα για την ματαιόδοξη Άλεξ Λερντ. Η ίδια, θέλησε να υποβληθεί ξανά ύστερα από μερικά χρόνια στη διαδικασία των αισθητικών επεμβάσεων για να προσθέσει έντονα ζυγωματικά και να «γεμίσει» της βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο, κάτω από τα μάτια και γύρω από το σαγόνι.

Το αποτέλεσμα; Το ίδιο με την προηγούμενη φορά. Τα επιθέματα λίγους μήνες αργότερα ξεκίνησαν να… κάνουν βόλτες σε όλη την επιφάνεια του προσώπου της κάνοντας τη να μοιάζει αποκρουστική. Η οικογένειά της σχεδόν την ανάγκασε να επισκεφτεί ξανά το γιατρό της ο οποίες της είπε πως καθετί που είχε τοποθετηθεί στο πρόσωπό της έπρεπε να αφαιρεθεί. «Φοβήθηκα τόσο πολύ. Ο γιατρός με αντιμετώπιζε να έχω κάτω από το δέρμα μου μία βόμβα που ήταν έτοιμη να εκραγεί», παραδέχτηκε η ίδια σε συνέντευξή της.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως η 54χρονη Λερντ δέχτηκε μεν να αφαιρέσει το υαλουρονικό από τα μάτια, το μέτωπο και το σαγόνι της, αρνήθηκε δε να αποχωριστεί τα επιθέματα ζυγωματικών της. Τελικά, οι βακτηριακές μολύνσεις την ανάγκασαν να μάθει να ζει χωρίς τα επιθέματά της, με την ίδια να συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να μην μπουν ποτέ στη διαδικασία να υποβάλλουν τους εαυτούς τους σε τέτοιου είδους δοκιμασίες.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά έπαθε και έμαθε.

www.koolnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika