Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γιαγιά έδωσε στο εγγόνι της να φάει αντισηπτικό αντί για παιδική τροφή και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αντισηπτικό για τροφή: Μία γιαγιά ήταν ιδιαίτερα απρόσεκτη. Τόσο απρόσεκτη που αντί για να δώσει στο εγγόνι της τροφή για παιδιά, του έδωσε αντισηπτικό. Ο λόγος γίνεται για ένα μωρό δεκαοκτώ μηνών.

Το άτυχο μωράκι ζει στον Καναδά. Το λάθος της γιαγιάς του παιδιού φαίνεται πως πληρώνει, τώρα, όλη η οικογένεια, η οποία τρέχει και δεν φθάνει για να σωθεί το μωρό….

Αντισηπτικό για τροφή: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από Βρετανικού μέσου μαζικής ενημέρωσης

Δύσκολες ώρες για ένα μωρό 18 μηνών στον Καναδά. Αυτό, διότι η γιαγιά του έκανε λάθος. Συγκεκριμένα, αντί για παιδική τροφή του έδωσε να πιει τη συσκευασία του αντισηπτικού.

Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», η γιαγιά του μικρού Λόγκαν δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει τα μπουκάλια. Αυτό, διότι οι γονείς του παιδιού είχαν τοποθετήσει το αντισηπτικό σε παρόμοιο δοχείο.

Η ηλικιωμένη γυναικά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει καλά και πίστεψε πως μέσα στο δοχείο βρίσκεται παιδική τροφή, με αποτέλεσμα να ταΐσει το μωρό.

O Λόγκαν άρχισε να βήχει και η γιαγιά του τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο. Το άτυχο μωράκι έκανε πλύση στομάχου. Επιπλέον, έχει υποστεί εγκαύματα στον οισοφάγο.

Η άτυχη γιαγιά μπερδεύτηκε γιατί το αντισηπτικό ήταν σε παιδικό μπουκάλι για την μεγάλη κόρη της οικογένειας Τεξέιρα, για να το πάρει μαζί της στο σχολείο.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika