Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Για πολυτελή βίο σε διαμέρισμα 6.5 εκατ. δολαρίων εγκαλείται ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σάλος: Διαμέρισμα 6.5 εκατ. δολαρίων με εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο.

Με θέα στην Όπερα και τη Γέφυρα του Σίδνεϊ, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο. Το ποσό αγοράς για την κατοικία του ιεράρχη έφθασε τα 6.5 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα πολυτελές διαμέρισμα, με όλες τις “κοσμικές” ανέσεις, είναι η νέα οικεία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακάριου. Κι όταν λέμε ανέσεις, αυτό σημαίνει θέα στην Όπερα και τη Γέφυρα του Σίδνεϊ, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και πάρκινγκ για δύο αυτοκίνητα. Το ποσό αγοράς ζαλίζει: 6.5 εκατομμύρια δολάρια για την κατοικία του ιεράρχη.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δημοσιεύει η αυστραλιανή ειδησεογραφική ιστοσελίδα news.com.au., σημειώνοντας ότι το ποσό για το οποίο πωλήθηκε το πολυτελές διαμέρισμα αρνούνταν επί μήνες να αποκαλύψουν οι πωλητές κι ενώ οι φήμες και οι κόντρες στο εσωτερικό της ελληνορθόδοξης κοινότητας έδιναν και έπαιρναν.

Σάλος: Διαμέρισμα 6.5 εκατ. δολαρίων με εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο

Το θέμα έχει προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της ελληνικής ορθόδοξης κοινότητας του Σίδνεϊ. Το διαμέρισμα αγοράστηκε από το τραστ της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αυστραλίας λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Το news.com.au αναφέρει ότι μόνο το τέλος χαρτοσήμου ανήλθε στα 400.000 δολάρια.
Διαμέρισμα Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελληνικής εφημερίδας Νέος Κόσμος που εκδίδεται στην Αυστραλία, η πλευρά του Αρχιεπισκόπου Μακάριου υποστηρίζει ότι το νέο διαμέρισμα στο Σίδνεϊ αγοράστηκε για επένδυση της Αρχιεπισκοπής και ότι είναι η προσωρινή και όχι η μόνιμη κατοικία του Αρχιεπισκόπου.

Θα μείνει εκεί προσωρινά έως ότου ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της κατοικίας του στο Redfern, ενώ η αγορά ακινήτου (όχι του συγκεκριμένου, αλλά γενικότερα) αποφασίστηκε τον Μάρτιο του 2019, πριν καν τοποθετηθεί Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας ο Μακάριος, ως επένδυση.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika