Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γι’ αυτό το έκανε, λένε όλοι: Ανατριχιάζουν τα στοιχεία για τον 27χρονο που αυτοκτόνησε στον τάφο του πατέρα του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο 28χρονος από την Ηλεία, που αυτοκτόνησε στον τάφο του πατέρα του, που είχε χάσει σε μικρή ηλικία, χθες, Πέμπτη, φέρεται να χώρισε πρόσφατα από τη γυναίκα, με την οποία ήθελε να περάσει τη ζωή του.

Ο χωρισμός που τσάκισε τον 28χρονο

Ειδικότερα, σύμφωνα με στενούς συγγενείς και φίλους, ο πρόσφατος χωρισμός με τη γυναίκα που τον στήριζε και φέρεται να ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, ήταν αυτό που έκανε τον άτυχο νέο να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Ο αδικοχαμένος νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα, ελάχιστα μέτρα μακριά από τον τάφο του πατέρα του, στο κοιμητήριο στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία του Χαβαρίου του δήμου Ήλιδας στην Ηλεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο νεαρός, που ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, ξεκίνησε το ταξίδι του, προχθές, Τετάρτη, το βράδυ, με προορισμό τη γενέτειρά του, αλλά δεν έφτασε ποτέ, με τη μητέρα και τον αδερφός του να τον περιμένουν.

Η ανησυχία της οικογένειάς του κορυφώθηκε όταν πέρασαν τα μεσάνυχτα και ο νέος άνδρας δεν είχε φτάσει ακόμα στο σπίτι τους, ούτε είχε επικοινωνήσει μαζί τους και από εκείνη τη στιγμή και μετά ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, με τον άτυχο νεαρό να εντοπίζεται χθες, Πέμπτη, νωρίς το πρωί, στο κοιμητήριο κοντά στον τάφο του πατέρα του, από τον θείο του.

Για την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ο νέο άνδρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία φαίνεται να οδηγεί από την Αχαΐα προς την Ηλεία και γράφει «καλή αντάμωση», άνθρωποι που τον γνώριζαν, υπογραμμίζουν πως η ανάρτηση αυτή πιθανόν μαρτυρά την απόφαση που είχε πάρει για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως επισημαίνει το patrisnews.com, τόσο ο 28χρονος, όσο και ο αδερφός του, όταν ένιωθαν ψυχολογική κατάπτωση και έφερναν στη μνήμη τους τον αγαπημένο τους πατέρα, ο οποίος “έφυγε” σε ηλικία 49 ετών, από ασθένεια, πήγαιναν συνέχεια στο κοιμητήριο και καθόντουσαν κοντά στο μνήμα του.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν, σημείωσαν ότι ο 28χρονος ήταν ειδικός στις κυνηγετικές καραμπίνες και μάλιστα έφτιαχνε δικές του, ενώ λάτρευε και το κυνήγι και μάλιστα, αναρτούσε φωτογραφίες στο προφίλ του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από διάφορες εξορμήσεις του.

Ο 28χρονος χώρισε πρόσφατα

Σύμφωνα με πηγές, ο 28χρονος χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του, που κατάγεται και η ίδια από το Χάβαρι και σπουδάζει στην Πάτρα.

Εκτός από την αγάπη του για το κυνήγι, αγαπούσε και το ποδόσφαιρο, μιας και είχε αγωνιστεί για την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Χαβαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε θα αναβληθεί η παρέλαση, η χορευτική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στην πλατεία του χωριού για την 25η Μαρτίου, καθώς και τα μαθήματα χορού και γυμναστικής, ως ένδειξη συμπαράστασης για τον άδικο θάνατο του 27χρονου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Χάβαρι.

Δάκρυσε κι ο Θεός: 28χρονος αυτοκτόνησε πάνω στο τάφο του πατέρα του, σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε νεκροταφείο

Μια συγκλονιστική κατάσταση έχει πλήξει την κοινότητα του Χαβαρίου, στον δήμο της Ήλιδας στην Αμαλιάδα, με τον απρόσμενο χαμό ενός 28χρονου άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του στο νεκροταφείο του χωριού χρησιμοποιώντας μια κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το δως της δημοσιότητας στο patrisnews.com, ο άνδρας πέθανε λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο του πατέρα του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 28χρονος, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Πάτρα, επισκέφθηκε χθες το Χάβαρι στην Αμαλιάδα, για να επισκεφθεί τη μητέρα και τον αδελφό του – ο πατέρας του είχε απεβιώσει πριν από μερικά χρόνια σε νεαρή ηλικία (μόλις 49 ετών).

Το πτώμα του 28χρονου βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποια σημείωση εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο τραγικό αυτό περιστατικό.

Η «αινιγματική» ανάρτηση

Είναι αξιοσημείωτο ότι το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν την τραγωδία, ο 27χρονος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, όπου φαίνεται να οδηγεί από την Αχαΐα προς την Ηλεία, σχολιάζοντας με τη φράση «καλή αντάμωση».

Άνθρωποι που τον γνώριζαν αναφέρουν στο Patrisnews πως αυτή η δημοσίευση μαρτυρεί πιθανότατα ο νεαρός να είχε αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του, πριν φτάσει στο χωριό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika