Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έπειτα από αρκετή σκέψη και αναστοχασμό, η Κέιτ Μίντλετον, με την συναίνεση του συζύγου της και διαδόχου του Βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, αποφάσισε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση χθες, 22 Μαρτίου.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος της ανακοίνωσης

Η απόφαση για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση χθες, λίγο μετά τις 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας, δεν ήταν αποτέλεσμα τυχαίας επιλογής. Η εν λόγω κίνηση θεωρείται από πολλούς πως σχετίζεται άμεσα με την επικείμενη παύση των μαθητικών υποχρεώσεων των παιδιών της για τις επόμενες εβδομάδες.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να αφομοιώσουν την πραγματικότητα της κατάστασης και να παρέχουν την αναγκαία υποστήριξη στη μητέρα τους κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής μάχης.

Τι λένε τα βασιλικά ρεπορτάζ;

Σε δηλώσεις του στο ITV News, ο Charlene White, ένας δημοσιογράφος με εξειδίκευση στα βασιλικά ρεπορτάζ, αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν την Κέιτ να πάρει την απόφαση για την ανακοίνωση αυτή σήμερα.

«Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα και γιατί το έκαναν σήμερα, πρόκειται για τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Τελείωσαν το σχολείο σήμερα για τις διακοπές του Πάσχα.

Έχουν περίπου 3 ή 4 εβδομάδες εκτός σχολείου. Αν και η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αφιέρωσαν χρόνο για να τους το πούνε και προφανώς δεν υπάρχει πιο δύσκολο έργο για έναν γονέα να πει στα παιδιά του ότι κάποιος από τους δύο έχει καρκίνο.

Τελείωσαν το σχολείο σήμερα, οπότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από την αναπόφευκτη κάλυψη της ιστορίας από τα μέσα ενημέρωσης.

Είναι σε διακοπές, μπορούν να τους κρατήσουν μακριά από τους φίλους και το σχολείο τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό το παλάτι του Κένσινγκτον έκανε την ανακοίνωση για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον σήμερα» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Παρακολουθήστε το βίντεο με την επίσημη ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον, η οποία προκάλεσε έντονα συναισθήματα και έκπληξη σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το βίντεο της ανακοίνωσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika