Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γεννήθηκε με ..ουρά στην μέση και λατρεύετε σαν θεός!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

45609

Γεννήθηκε με ..ουρά στην μέση και λατρεύετε σαν θεός!!

Ο   Arshid Ali Khan, ο οποίος γεννήθηκε στην Ινδία και είναι σήμερα 14 χρονών λατρεύετε σαν μια μικρή θεότητα από τους ντόπιους και η αιτία είναι μια παράξενη γενετική ανωμαλία .

Πιο συγκεκριμένα ο 14χρονος  γεννήθηκε με μια  προεξοχή στην πλάτη περίπου στο ύψος της μέσης  όπου είχε φτάσει τα 21 εκατοστά .

operato-arshid-il-14enne-indiano-con-la-coda-lo-veneravano-come-una-divinita

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πηγαίνει πλήθος κόσμου από το σπίτι όπου διέμενε με τον παππού του, διότι ο πατέρας του είχε πεθάνει και η μητέρα του τον εγκατάλε για να ξαναπαντρευτεί, και να τον προσκυνούν ως Θεό.

Πολλοί τον θεωρούν μετενσάρκωση της ινδουιστικής θεότητας Hanuman «πίθηκος» και καθημερινά δέχεται εκατοντάδες επισκέψεις σε αντάλλαγμα για μια ευλογία.

Η ίδια «ουρά» που τον έκανε να λατρευτεί σαν Θεός  δεν του επέτρεπε να περπατάει ελεύθερα. Έτσι, το Φεβρουάριο ο νεαρός χειρουργήθηκε από τους γιατρούς του  Νοσοκομείου Fortis  Mohali  εντελώς δωρεάν και του αφαιρέθηκε η «ουρά» ώστε να μπορέσει να περπατήσει. Αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την Θεϊκή ιδιότητα και να αρχίσει να ζει μια ζωή ενός κανονικού παιδιού.

Δείτε το βίντεο:

[youtube id=”gq6PYUl8sD4″ width=”620″ height=”360″]

 

fumara.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η μάνα είναι σαν το αλάτι. Η απουσία της κάνει τα πάντα άνοστα

Efi Nika