Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γαμπρός διαγνώστηκε με καρκίνο τελευταίου σταδίου 2 μέρες πριν το γάμο του και πέθανε το βράδυ της τελετής!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γαμπρός διαγνώστηκε με καρκίνο τελευταίου σταδίου 2 μέρες πριν το γάμο του και πέθανε το βράδυ της τελετής.

Μια καταρρακωμένη γυναίκα είπε ότι είδε το σύντροφό της να πεθαίνει την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Μόλις δέκα μέρες πριν, η Michelle White, από το Lawrence Weston, ζούσε μια φυσιολογική ζωή με τον αρραβωνιαστικό της, τον Scott Plumley.

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί για δύο χρόνια, δεν βιάστηκε να σχεδιάσει το γάμο τους και τον προγραμμάτιζε σιγά σιγά.

Σήμερα, όμως, η 32χρονη Michelle προσπαθεί να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να καλύψει το κόστος της κηδείας του Scott, ο οποίος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου, η Michelle, η οποία εργάζεται ως νοσοκόμα, επέστρεψε στο σπίτι από τη νυχτερινή της βάρδια και βρήκε τον Scott σωριασμένο στο πάτωμα.

Τηλεφώνησε σε ένα ασθενοφόρο και ο Scott μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Southmead τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Τον τελευταίο μήνα, ο Scott διαμαρτυρόταν για δυσπεψία και έπαιρνε φάρμακα για τη θεραπεία του έλκους του στομάχου.

Ωστόσο, μια εξέταση έδειξε ότι η κατάστασή του ήταν πολύ πιο σοβαρή.

“Ο γιατρός ήρθε περίπου στις 16:00 τη Δευτέρα στο κρεβάτι του στο Νοσοκομείο Southmead”, δήλωσε η Michelle στο Bristol Post.

“Είπε ότι ο Scott ​​είχε καρκίνο τελευταίου σταδίου, και επειδή το έμαθε αργά είχε ήδη εξαπλωθεί στο συκώτι του και το είχε καταστρέψει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία θεραπεία για ‘κείνον…”

“Ρώτησα πόσο καιρό θα ζήσει, περιμένοντας τους να μου πουν «μερικούς μήνες» ή κάτι τέτοιο, αλλά εκείνοι μου είπαν “λίγες μέρες, ή μια – δυο εβδομάδες το πολύ.”

Η Michelle γνωρίστηκε με τον Scott σε ένα σάιτ γνωριμιών.

Λέει ότι κουβέντιαζαν για εβδομάδες πριν συναντηθούν, αλλά όταν τελικά το συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν αμέσως.

Μέσα σε λίγους μήνες ο Scott είχε μετακομίσει στο σπίτι της Michelle και ανέλαβε το ρόλο του πατέρα στα δύο μικρά παιδιά της.

Μετά τη διάγνωσή του, το ζευγάρι ήθελε να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό.

“Ήμασταν ήδη αρραβωνιασμένοι – αρραβωνιαστήκαμε στην επέτειο της συνάντησής μας – και σκοπεύαμε να παντρευτούμε, γι΄αυτό μαζεύαμε λεφτά,” είπε η Michelle.

Μετά τη διάγνωση, η Michelle έπρεπε να αρχίσει να σχεδιάζει έναν γάμο που έπρεπε να πραγματοποιηθεί μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

“Πήγαμε στις δημόσιες υπηρεσίες την Τρίτη και πήραμε τον υπάλληλο να έρθει στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Τετάρτης,” είπε.

“Ήταν μια μαζική βιασύνη. Είχα κυριολεκτικά 20 ώρες για να ετοιμάσω και να κανονίσω ένα γάμο. Όλοι ήταν τόσο γενναιόδωροι. Μία φίλη μου έκανε δώρο τα λουλούδια και την τούρτα. Μία γειτόνισσα έφτιαξε τα μαλλιά μου…”

“Ζω σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Lawrence Weston και όταν οι γείτονες άκουσαν τι συνέβαινε, όλοι βγήκαν και με βοήθησαν”, πρόσθεσε.

Για την τελετή, ο Scott φορούσε ένα πουκάμισο και παντελόνι και η Michelle φόρεσε ένα παραδοσιακό νυφικό με μια λαμπερή τιάρα.

Ο Scott ​​έκατσε στην αναπηρική καρέκλα του σε ένα ήσυχο δωμάτιο στον θάλαμο όπου περίμεναν οι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού.

“Ήταν τόσο δυνατός, πάλευε πραγματικά παρόλο που πονούσε,” είπε η Michelle.

“Δεν μπόρεσε να μιλήσει, αλλά όταν τον ρώτησαν ‘θέλεις να κάνεις τη Michelle γυναίκα σου;’ εκείνος απάντησε δυνατά: ‘Ναι!’

“Μετά από περίπου μία ώρα στην καρέκλα, κι αφότου τραβήξαμε πάνω από 200 φωτογραφίες, επέστρεψε στο κρεβάτι για να κοιμηθεί και όλοι πήγαμε στην παμπ Air Balloon για τη δεξίωση του γάμου.”

“Η οικογένεια και εγώ επιστρέψαμε αργότερα και ο Scott ήταν ξύπνιος ενώ χαμογελούσε μέσα απ’ την ψυχή του.”

“Ήταν λίγο πικρό εκείνο το βράδυ, και σχεδίαζα να περάσω τη νύχτα εκεί – είχα ξαπλώσει δίπλα στο κρεβάτι του.”

“Η μητέρα και η αδελφή του έμειναν μέχρι τις 11 μμ και ο Scott χειροτέρεψε γρήγορα. Ξέραμε ότι έφτασε στο τέλος “, είπε.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Michelle και ο Scott μοιράστηκαν τις τελευταίες τους ώρες μαζί.

“Ήταν τόσο κουρασμένος εκείνη τη μέρα – ήταν μια δύσκολη αλλά συναισθηματική ημέρα.”

“Κάθισα μαζί του, κρατώντας το χέρι του και χαμογέλασε, και συνέχισε λέγοντας ότι λυπάται και πως μ’ αγαπά. Τον κρατούσα και τον φιλούσα και όταν είδα ότι ζοριζόταν να αναπνεύσει, του είπα “εντάξει μωρό μου, τώρα μπορείς να απαλλαχθείς από τον πόνο”, πρόσθεσε.

Λίγο μετά τη 1.30πμ, ο Scott πέθανε – μόλις 13 ώρες μετά τον γάμο του.

“Ήμουν η σύζυγός του μόνο για 13 ώρες. Νόμιζα ότι είχα 20 ή 30 χρόνια μαζί του. Με έκανε τόσο ευτυχισμένη τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν χαρούμενος και πάντα βοηθούσε τους άλλους γύρω του.”

Την ίδια εβδομάδα που σχεδίασε το γάμο τους, η Michelle διοργάνωσε και την κηδεία του συζύγου της.

Για να βοηθήσει με τα επιπλέον έξοδα, έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe.

Η Michelle λέει πως παρόλο που ο Scott έφυγε νωρίς, ήταν τουλάχιστον χαρούμενος που πρόλαβε να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του και πέρασε τις τελευταίες του στιγμές στο πλευρό της…

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika