Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γαλάζια νερά, χρυσή άμμος: Η παραμυθένια παραλία της Αττικής, μία ώρα από το Σύνταγμα που πας με 10€ βενζίνη – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η ωραιότερη παραλία της Αττικής βρίσκεται μόλις μία ώρα από την Πλατεία Συντάγματος και για να την προσεγγίσετε με το αυτοκίνητο δεν θα χρειαστείτε πάνω από 10 ευρώ βενζίνη.

Μπορεί να απέχει μόλις 50χλμ από το κέντρο της Αθήνας όμως θα πιστέψετε πως κολυμπάτε σε μια από τις ομορφότερες και πιο καθαρές παραλίες κάποιου νησιού του Αιγαίου.

Τόσο απέχει η παραλία ΚΑΠΕ από το κέντρο της Αθήνας και περίπου τόσο είναι και το οικονομικό κόστος για να απολαύσετε το μπάνιο σας στην μακράν ωραιότερη παραλία της Αττικής.

Θα χρειαστεί βέβαια να κατεβείτε 100 σκαλοπάτια, αλλά η συγκεκριμένη παραλία θα σας «αποζημιώσει». Διαθέτει μία εξαιρετική αμμουδιά και υπέροχα κρυστάλλινα νερά.

Αν τελικά επιχειρήσετε να επισκεφθείτε την παραλία ΚΑΠΕ στο Σούνιο μην παραλείψετε κατά την δύση του ηλίου να απολαύσετε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο που απέχει μόλις 10 λεπτά.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της UpStories με πλάνα από αέρος με την παραμυθένια παραλία ΚΑΠΕ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να του κάνεις αυτές τις 10 ερωτήσεις κάθε ημέρα

Efi Nika