Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Φρίκη: Νεκρό παιδί 2 ετών από ασιτία, η μητέρα το άφησε μόνο του 10 μέρες και πήγε διακοπές με τον σύντροφό της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε μητέρα από το Οχάιο, της οποίας η 16 μηνών κόρη πέθανε αφού έμεινε μόνη της στο σπίτι για 10 ημέρες, ενώ εκείνη πήγαινε διακοπές.

Η 32χρονη Κρίστελ Καντελάριο είχε ομολογήσει την ενοχή της τον περασμένο μήνα για φόνο κατά συναυτουργία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στο πλαίσιο συμφωνίας με τους εισαγγελείς, αναφέρει το Associated Press.

Οι εισαγγελείς απέρριψαν δύο κατηγορίες για φόνο και μια κατηγορία για κακουργηματική επίθεση.

Η Καντελάριο άφησε την κόρη της, Τζέιλιν, στο σπίτι τους στο Κλίβελαντ όταν πήγε διακοπές στο Ντιτρόιτ και το Πουέρτο Ρίκο τον Ιούνιο του 2023.

Όταν επέστρεψε 10 ημέρες αργότερα, διαπίστωσε ότι το κορίτσι δεν ανέπνεε στο «πάρκο» που το είχε αφήσει και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Οι διασώστες βρήκαν το παιδί νεκρό και διαπίστωσαν ότι το παιδί ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένο.

Η νεκροψία έδειξε ότι το νήπιο πέθανε από ασιτία και σοβαρή αφυδάτωση.

Ο δικαστής είπε ότι η Καντελάριο «διέπραξε την απόλυτη προδοσία» αφήνοντας την κόρη της μόνη της χωρίς φαγητό. Πρόσθεσε ότι τουλάχιστον «η φυλακή θα σας ταΐζει και θα σας δίνει υγρά που της αρνηθήκατε».

Η Καντελάριο, η οποία έχει αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και συναφή προβλήματα ψυχικής υγείας, δήλωσε ότι προσεύχεται καθημερινά για συγχώρεση. «Δεν πάω να δικαιολογήσω τις πράξεις μου, ο Θεός και η κόρη μου με συγχώρεσαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika