Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φρένο Γεωργιάδη στο άνοιγμα της αγοράς: Αναβάλλεται αν η πανδημία καλπάζει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι αν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται – “Οι καθημερινές διαδηλώσεις διασπείρουν τον ιό” είπε και επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για αναβολή του ανοίγματος της αγοράς, αν η πανδημία καλπάζει, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,3 και σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα σε συνάρτηση με και τις συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών ο υπουργός σημείωσε:

“Την ευθύνη των διαδηλώσεων την πήρε ο Τσίπρας, όταν κάθε μέρα το κόμμα του και βουλευτές του συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή όταν κάνει κάλεσμα σε πορεία όπως χθες”.

Τόνισε, δε, ότι οι πολιτικές δυνάμεις και κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή την ώρα που γίνεται προσπάθεια για τον έλεγχο της πανδημίας οι καθημερινές διαδηλώσεις το μόνο που κάνουν είναι να διασπείρουν τον ιό.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι αν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται, συμπληρώνοντας πως αν για τον Κουφοντινα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα να βγει και να μας το πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika