Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φpίκη: Δηλητηρίασε τα δίδυμα παιδιά της και αυτοκτόνησε, τους βρήκαν και τους 3 νεκρούς μέσα στο αμάξι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δίδυμα παιδιά: «Φως» στα αίτια θανάτου της μητέρας και των παιδιών της που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο «έριξαν» οι εκθέσεις των ιατροδικαστών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post η 35χρονη μητέρα από τη Φλόριντα που είχε βρεθεί νεκρή σε αυτοκίνητο μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, τα σκότωσε πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Φαίνεται πως η Andrea Langhorst έδωσε στους Olivia και Adam Dryer μια θανατηφόρα υπερβολική δόση.

Φλόριντα

Η επίσημη αιτία θανάτου των δίδυμων παιδιών ήταν δηλητηρίαση από μεθαμφεταμίνη και ο θάνατός τους κρίθηκε ως ανθρωποκτονία, ενώ η μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης και κοκαΐνης και ο θάνατός της κρίθηκε ως αυτοκτονία, σύμφωνα με την νεκροψία.

Υπενθυμίζουμε πως η οικογένεια είχε βρεθεί σε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο σε πάρκινγκ στη Μελβούρνη της Φλόριντα στις 20 Μαρτίου. «Είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή» δήλωσε ο πατέρας της, Randy Langhorst. «Απλά περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς συνέβη», είχε πει εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Efi Nika

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika