Newsitamea.gr
ΑΜΕΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το φωτογραφικό πρότζεκτ που «μιλά» για τους φόβους και τις αγωνίες των Αμεα, της διαφορετικότητας και των ασθενειών!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

What-I-Be-Project-Steve-Rosenfield-7

Το φωτογραφικό πρότζεκτ που «μιλά» για τους φόβους και τις αγωνίες των Αμεα, της διαφορετικότητας και των ασθενειών!-ΦΩΤΟ

Ο φόβος της απόρριψης, της αναπηρίας, της ασθένειας. Οι προκαταλήψεις, τα κοροϊδευτικά σχόλια, η απόρριψη του διαφορετικού από τις κοινωνικές νόρμες. Η ομορφιά και η ασχήμια, η παχυσαρκία, η ομοφυλοφιλία, οι ψυχικά ασθενείς, τα άτομα με τύφλωση και οι άνθρωποι διαφορετικού χρώματος.

What-I-Be-Project-Steve-Rosenfield-10

Τόσα πολλά διαφορετικά πρόσωπα, τόσες πολλές διαφορετικές καταστάσεις, όλες φωτογραφίζονται και παρουσιάζονται στο κοινό από το φωτογράφο Steve Rosenfield. Το project ονομάζεται What I be Project( τι μπορώ να… σε ελεύθερη μετάφραση). Μια σειρά από πορτραίτα που σκοπό έχουν να δείξουν ότι όλοι είμαστε ευάλωτοι.

What-I-Be-Project-Steve-Rosenfield-2

Φωτογράφισε τα μοντέλα γράφοντας κυριολεκτικά πάνω τους, τους φόβους, τις αγωνίες τους, τις ασθένειες τους, το παρελθόν τους, τις προσβολές που έχουν δεχτεί κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Για αυτό που είναι και για αυτό που ο καθένας αντιπροσωπεύει.

What-I-Be-Project-Steve-Rosenfield-11

Ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό κολάζ, που δείχνει τη διαφορετικότητα του πλανήτη μας, σε κοινωνίες που έχουν μάθει να κατακρίνουν και να λοιδορούν ότι δεν ακολουθεί τα «φυσιολογικά» πρότυπα! Μια εικόνα χίλιες λέξεις …εκατοντάδες φωτογραφικά πορτραίτα, φανταστείτε πόσες χιλιάδες λέξεις έχουν τη δύναμη να εκφράσουν!

What-I-Be-Project-Steve-Rosenfield-17 What-I-Be-Project-Steve-Rosenfield-19

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: whatibeproject.com

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Αντόν Τσέχωφ: Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι ξέρουν να σέβονται…

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika